Πόσο θα κρύβει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της η Κατερίνα Καραβάτου;

Όλοι μιλάνε και γράφουν για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της Κατερίνας Καραβάτου. Η ίδια, αμήχανη στέκεται σε όποιον αναφέρεται στο θέμα. Όλα θέλουν τον χρόνο τους.


Τα δημοσιεύματα που ανακοίνωναν τη δεύτερη εγκυμοσύνη τηςΚατερίνας Καραβάτου έχουν κυκλοφορήσει από τα τέλη του καλοκαιριού. Η ίδια κράτησε κλειστό το στόμα της ή πιο σωστά, αρκούνταν στο να χαμογελάει αμήχανα.

Το δεύτερο παιδί είναι κάτι που ονειρεύονται και επιθυμούν η παρουσιάστρια και ο Κρατερός Κατσούλης. Το αδελφάκι που ζητάει η 4χρονη Αέλια δεν βρισκόταν μόνο στη σκέψη του ζευγαριού, αλλά όπως φαίνεται πέρασαν και στην πραγματοποίησή του.

Την επιθυμία της να αποκτήσει δεύτερο παιδί εξέφρασε ανοιχτά η Καραβάτου, όταν βρέθηκε στο Tatiana Live,όπου ο Κρατερός έκανε παρεμβάσεις εκτός πλάνου και η Στεφανίδου σχολίασε την επιθυμία της, λέγοντας: «Άρα είναι θέμα χρόνου. Εκτός αν είσαι έγκυος και δεν μας το μαρτυράς». Η Καραβάτου ξέσπασε σε αμήχανο γέλιο, με τον σύζυγο και συμπαρουσιαστή να χαμογελάει πίσω από τις κάμερες. Τελικά, περιορίστηκε στο να πει: «Κάποια πράγματα θέλουν το χρόνο τους για να ειπωθούν», με την Τατιάνα να σχολιάζει ότι μέχρι τον τρίτο μήνα δεν φαίνεται, ενώ μπορεί να κρατηθεί κρυφό έως και τον πέμπτο.

Ακολούθησε την περασμένη Κυριακή η ατάκα της Νένα Χρονοπούλου, που ήταν καλεσμένη στο πρωινό του Ε, όπου στο  τέλος της εκπομπής είπε στην παρουσιάστρια: «Δεν ξέρω γιατί φοράς ριχτό φόρεμα, αλλά αν όλα πάνε καλά και είμαστε καλά… με έναν πόνο!». Κατσούλης-Καραβάτου, με έκδηλη αμηχανία δεν σχολίασαν καθόλου.  

Προφανώς και αυτά που διαρρέουν από δικούς τους ανθρώπους είναι γεγονός, αφού ισχυρίζονται ότι διανύει τους πρώτους μήνες της δεύτερης εγκυμοσύνης της και περιμένει την κατάλληλη στιγμή, όταν θα νιώθει ασφαλής, να ομολογήσει τη δεύτερη μεγάλη ευτυχία που έρχεται στη ζωή της.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!