Ο Μάριος Αθανασίου επιχειρηματίας: Αυτό είναι το νέο βήμα στη ζωή του!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στην Freddo, ο γνωστός ηθοποιός εκτελεί και χρέη… ιδιοκτήτη beach bar στην περιοχή Ρωμανός, κοντά στην Πύλο.


Αδιαμφισβήτητα, είναι ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς της νέας γενιάς. Ο λόγος για τον Μάριο Αθανασίου, ο οποίος έχει γράψει πολλά χιλιόμετρα στο… κοντέρ της υποκριτικής. Φέτος, πρωταγωνιστούσε στην επιτυχημένη σειρά του Αντ1 «Οι Συμμαθητές», υποδυόμενος τον εναλλακτικό «Ανδρέα Νικολαΐδη».
Αυτήν την περίοδο, όμως, ο Μάριος Αθανασίου συνδυάζει το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στην Freddo, ο γνωστός ηθοποιός εκτελεί και χρέη… ιδιοκτήτη beach bar στην περιοχή Ρωμανός, κοντά στην Πύλο. Το μαγαζί λέγεται «Kookoonari» και η περιοχή που επέλεξε να στήσει την εν λόγω επιχείρηση μόνο τυχαία δεν είναι!
Από το συγκεκριμένο μέρος κατάγεται η σύζυγός του, Μάρθα, με την οποία απέκτησαν ένα υγιέστατο μωράκι πριν λίγους μήνες. «Λόγω συγκυρίας, μου δόθηκε η ευκαιρία να το κάνω φέτος. Έρχομαι στην περιοχή τα τελευταία χρόνια ανελλιπώς και μόλις μου παρουσιάστηκε η ευκαιρία, την άρπαξα από τα μαλλιά. Η δουλειά δεν είναι ντροπή, σκέφτηκα, κι αμέσως πήρα την απόφαση να εμπλακώ σε αυτού του είδους τις δραστηριότητες. Εκμεταλλεύτηκα την περίσταση, απλώς…», δήλωσε στην εφημερίδα ο ίδιος και πρόσθεσε: «Αισθάνομαι περίεργα, είναι η αλήθεια. Έχει, όμως, ενδιαφέρον να μπορείς να ικανοποιείς τους ανθρώπους που έρχονται στο μαγαζί και να φροντίζεις να περνούν όμορφα. Έχω συνηθίσει να το κάνω αυτό από μια άλλη πλευρά, γιατί και στο θέατρο στο ίδιο πράγμα κάνεις: ψυχαγωγείς και εκπαιδεύεις τους ανθρώπους, τους κάνεις να περάσουν καλά. Εδώ το κάνω με άλλον τρόπο, στις διακοπές τους και στη χαλαρότητά τους».
Δείτε τα στιγμιότυπα, που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός της Freddo:
Marios Athanasiou epixeirisi (2)
Marios Athanasiou epixeirisi (3)
Marios Athanasiou epixeirisi (1)


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!