Ντορέττα Παπαδημητρίου: Εργασία και χαρά [φωτό]

Η Ντορέττα Παπαπδημητρίου σήμερα το πρωί πέρασε για πρώτη φορά το κατώφλι του Mega ως η οικοδέσποινα του πρωινού του Mega, και επισήμως.


Από σήμερα η παρουσιάστρια ξεκινάει προετοιμασία για την εκπομπή που όπως όλα δείχνουν θα κάνει πρεμιέρα αρχές Οκτωβρίου. Μάλιστα, οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις αφού ακόμα η εκπομπή δεν είναι στημένη και δεν γνωρίζουν ούτε το concept ούτε τα άτομα που θα την απαρτίζουν. Συγκεκριμένα, Πέμπτη και Παρασκευή θα γίνει casting σε πολλούς ανθρώπους του καλλιτεχνικού χώρου και όχι μόνο για να βρουν την καλύτερη δυνατή ομάδα. Το μόνο σίγουρο είναι πως τόσο η Ντορέττα όσο και οι ιθύνοντες του Mega δεν θέλουν η εκπομπή να στηθεί πάνω στο gossip και τον κίτρινο τύπο. Προτεραιότητά τους είναι να δώσουν βάση στη γυναίκα, σε κοινωνικά θέματα και σε τρόπους για να περάσει καλά το κοινό και ξεφύγει – έστω και λίγο – από την καθημερινότητα.

Σήμερα το πρωί, η Ντορέττα Παπαδημήτριου θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους για την έναρξη της σεζόν, όσον αφορά στο νέο επαγγελματικό της βήμα, με μια φωτογραφία. «Εργασία και χαρά», έγραψε στη λεζάντα αναρτώντας μια φωτογραφία, στο Instagram, από την είσοδό της στο κανάλι.

doreta-papadimitriou



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!