Μadonna: Ένα χρόνο μετά για λίγο να πνιγεί και να πέσει στη σκηνή [βίντεο]

Το νέο παρ’ ολίγον ατύχημά της, αυτή τη φορά σε συναυλία της στην Μπανγκόκ!


Φαντάζομαι πως ξέρεις τί λέει ο σοφός λαός για τις γριές και από τί κινδυνεύουν να πάνε… Η Madonna που όσο να πεις δεν είναι και στην πρώτη της νιότη, το τελευταίο χρονικό διάστημα, βάλθηκε να μας αποδείξει ότι το πρώτο σκέλος ισχύει.

Πριν απο ένα χρόνο την είχε πατήσει αλλα αυτήν τη φορά, στο τσακ τη γλίτωσε και δεν έπεσε. Πιο συγκεκριμένα, το σκηνικό συνέβη στη συναυλία της στο Impact Arena της Ταϋλάνδη. Εκεί που τραγουδούσε αμέριμνη το “Material Girl” πραγματοποιώντας ένα “τύπου χορευτικό” κατά το οποίο οι χορευτές, της κρατούσαν το πέπλο που φορούσε, όταν της το τράβηξαν για να βγει με μιας (βάσει της χορογραφίας προφανώς), για κάποιο λόγο είχε κατσικωθεί πάνω της και δεν ξεκολλούσε με τίποτα. Οι χορευτές τραβούσαν, η 58άχρονη τραγουδίστρια κρατούσε αντίσταση μπροστά, και τα υπόλοιπα καλύτερα, δες τα στο video.

https://www.youtube.com/watch?v=wGXaDDU139k

Αν δεν το εμπέδωσες, πάρ’το και σε κοντινό, σε gifάκι που έσπευσαν κιόλας κάποιοι καμμένοι να βγάλουν!

Εντωμεταξύ, τελευταία, η Madonna δε λέει να σταυρώσει αλάνθαστη εμφάνιση. Σου θυμίζω την επική της πτώση πέρυσι, τέτοιο καιρό περίπου στα Brit Awards, όταν φορούσε την καταραμένη εκείνη κάπα.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!