Και η Kim Kardashian θύμα των γυμνών φωτογραφιών που κυκλοφόρησαν στο internet!

Η διάσημη τηλεπερσόνα Kim Kardashian δεν είναι, όμως μόνη της! Η χολιγουντιανή ηθοποιός, Vanessa Hudgens, η συνάδελφός της Lake Bell και η Αμερικανίδα αθλήτρια Hope Solo, συγκαταλέγονται στη λίστα των νέων θυμάτων του χάκερ.


Τον μπελά τους έχουν βρει οι διάσημοι του Χόλιγουντ με τις γυμνές φωτογραφίες τους που διαρρέουν η μια μετά την άλλη! Και από το Σάββατο και νέα ονόματα της διεθνούς showbiz προστέθηκαν στην τεράστια ήδη λίστα. Η Kim Kardashian είναι ένα από αυτά με κάποιες γυμνές φωτογραφίες της να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

Η διάσημη τηλεπερσόνα Kim Kardashian δεν είναι, όμως μόνη της! Η χολιγουντιανή ηθοποιός, Vanessa Hudgens, η συνάδελφός της Lake Bell και η Αμερικανίδα αθλήτρια Hope Solo, συγκαταλέγονται στη λίστα των νέων θυμάτων του χάκερ των διασημοτήτων, αφού γυμνές φωτογραφίες τους είδαν το φως της δημοσιότητας το Σάββατο και πλέον, κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου.

KIM_h_596_355

Για τις φωτογραφίες φαίνεται να κατηγορείται ο ίδιος άντρας που ανέβασε τις photos 100 περίπου διασήμων, μεταξύ των οποίων της Kate Upton και της βραβευμένης με Όσκαρ Jennifer Lawrence, για την οποία υποστηρίζει ότι έχει και sex tape στη διάθεσή του, το οποίο και προσφέρει έναντι ανταλλάγματος!

kim5

Η διαρροή έγινε από το iCloud των συσκευών των celebrities. Το FBI ερευνά την υπόθεση, ενώ για την ώρα κανένας από τους εκπροσώπους των νέων θυμάτων, δεν έχει προβεί σε κάποια δήλωση.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!