Κάθε άρωμα Otentic είναι μια εκπληκτική ανακάλυψη και αποκάλυψη.

Η δημιουργία του αρώματος είναι μια πράξη πάθους που προέρχεται από τη γνώση και την ακρίβεια και μας το έδειξαν στην Otentic !!


Με αφορμή την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου ο Κύριος και η Κυρία Jacques Parson δημιούργησαν μια υπέροχη εκδήλωση για να γνωρίσουμε τα υπέροχα αρώματα Otentic στην Κηφισιά.

Γεμάτοι ενέργεια λάμψη ευγένεια οι οικοδεσπότες της βραδιάς δέχθηκαν όλο τον κόσμο με ένα υπέροχο χαμόγελο προσφέροντας υπέροχα αρώματα!! 

Με μια μικρή περιήγηση ανάμεσα στα διαφορετικά στυλ Otentic μπορείτε να ανακαλύψετε μερικά εξαιρετικά και μοναδικά αρώματα, προσαρμοσμένα στις προτιμήσεις σας.

Κάθε άρωμα είναι μια εκπληκτική ανακάλυψη και αποκάλυψη.

Μπορείς να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τα αρώματα.

Οι καλεσμένοι πολλοί γεμάτοι χαμόγελα και κέφι διάλεξαν τα αρώματα τους απολαμβάνοντας την υπέροχη φιλοξενία του ζευγαριού και τον γεμάτο από αρώματα χώρο του μαγαζιού.

Η ιστορία της Otentic που κατακτά τον κόσμο για να την γνωρίσετε λίγο καλύτερα

Μια γενιά αρώματος έχει κρατήσει μια μακρά κληρονομιά της χειροτεχνίας που χρονολογείται σε όλη τη διαδρομή bck μέχρι το 1785 στο Grasse της Γαλλίας.

Ο Jean-Denis Saisse μεγάλωσε μέσα σε αυτά τα πεδία. Τον διδάσκει ο πατέρας του, ο οποίος με τη σειρά του χρωστάει τις γνώσεις του σε όλους εκείνους που κάποτε έπνιξαν τον αέρα του Grasse και κατέλαβαν το άρωμά του.

Δημιούργησε πάνω από εβδομήντα αρώματα για την Otentic, όλα τα οποία λένε τη δική τους μοναδική ιστορία.

Οι άνθρωποι είναι εξίσου μοναδικοί με τα όνειρα και τις προσδοκίες τους, και ο Jean-Denis Saisse έδωσε το σκηνικό για τον καθένα μας.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να μπείτε στον κόσμο που έχει σχεδιαστεί με αγάπη για σένα. Η μαγεία θα συμβεί, όπως και η πραγματικότητα θα ξεδιπλώσει.

Αυτή είναι μια ιστορία που περιλαμβάνει όλες τις αισθήσεις, και στην ίδια την καρδιά της λιβρών το πνεύμα του Jean-Denis Saisse. Δημιουργός αυθεντικότητας.

Η δημιουργία του αρώματος είναι μια πράξη πάθους που προέρχεται από τη γνώση και την ακρίβεια.

Το έργο ενός αρωματοποιού συνίσταται στην κατανόηση των πόρων, στη σύντηξή τους και στη συνέχεια στην εναρμόνιση των διαφορετικών τους στρωμάτων για να δημιουργήσουν μια νέα πραγματικότητα, η οποία συνδυάζεται τέλεια με τη φύση του κομιστή της.

Παίρνει γενιές για να τελειοποιήσει αυτή την ικανότητα. Είναι η τελική μορφή πολυτέλειας, δεδομένου ότι ο χρόνος είναι τόσο σπάνιος όσο η λεβάντα που κάποτε άκμασε στους ψηλούς χώρους του «Plateau de Caussols»

 

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!