Η επιστροφή του Τόλη Βοσκόπουλου

Ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής επιστρέφει στο Baraonda.


Εν μέσω πυρετωδών προετοιμασιών βρίσκεται ο Τόλης Βοσκόπουλος κάνοντας πολλές πρόβες με τους μουσικούς του, ετοιμάζεται για την μεγάλη επιστροφή, μετά την περσινή επιτυχία, στο Baraonda από τις 3 Νοεμβρίου και κάθε Δευτέρα και Τρίτη.

_MG_5110 (2)

Ο διαχρονικός ερμηνευτής με την μελωδική φωνή, την κομψότητα και την αρχοντιά του, θα ταξιδέψει και πάλι το πιστό κοινό του σε άλλες εποχές όπως μόνο εκείνος ξέρει και μπορεί.

Στο ανακαινισμένο Baraonda, όπου πλέον κυριαρχεί η retrofuture αισθητική με grunge επιρροές, ρεαλιστικά και αφαιρετικά graffiti, δημιουργείται ατμόσφαιρα που παραπέμπει σε μια σύνθεση στοιχείων από το μυστηριώδες Λονδίνο και την εξτραβαγκάντ Νέα Υόρκη. Ο χώρος μοιάζει ιδανικά φτιαγμένος για να φιλοξενήσει τον σπουδαίο καλλιτέχνη και τους αγαπημένους του φίλους, εσάς!

_MG_5131 (2)

Ραντεβού λοιπόν, στο Baraonda για ένα μοναδικό απολαυστικό μουσικό ταξίδι με εξαιρετικές γεύσεις από το ανανεωμένο μενού με αυθεντικό σούσι. Εξαιρετικό ενδιαφέρον έχει η λεπτή αισθητική του χώρου και όλα αυτά σε απόλυτη αρμονία με την μοναδική χροιά του αγαπημένου Έλληνα τραγουδιστή.

Βραδιές γεμάτες ανθρωπιά, αγνότητα, φιλία και αληθινή μουσική, όπως παλιά…  από 3 Νοεμβρίου και κάθε Δευτέρα και Τρίτη, για φαγητό και για ποτό στο Baraonda!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!