Eλένη Μενεγάκη: Τι κρύβεται πίσω απο την θεαματική αλλαγή στα μαλλιά της;

Ίντριγκα και έντονη φημολογία! Διαβάστε όλο το παρασκήνιο πίσω απο την φετινή κούπ της αγαπημένης παρουσιάστριας!


Ωστόσο, όσοι εργάζονται στον χώρο της τηλεόρασης και του θεάματος γενικότερα, γνωρίζουν πολύ καλά την επίδραση που μπορεί να έχει μία δραστική αλλαγή στα μαλλιά ενός αγαπημένου τηλεοπτικού star.

Το ότι η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να αλλάξει την coup της, σίγουρα δεν ήταν κάτι που πέρασε απαρατήρητο ή που δεν σχολιάστηκε. Ήταν μία επιτυχημένη αλλαγή, από ένα πρόσωπο που μπορεί να του ταιριάζουν οι περισσότερες αλλαγές, ωστόσο, είχε συνδυάσει την πορεία και την καριέρα της στα τηλεοπτικά πράγματα με έναν συγκεκριμένο τύπο χτενίσματος.

Γιατί, πλέον η δημοφιλής παρουσιάστρια, αγαπημένη των τηλεθεατριών και role model στην ελληνική πραγματικότητα μπορεί να τολμήσει όποια αλλαγή θέλει, χωρίς καμία συνέπεια, όμως, τα πρώτα χρόνια της καριέρας της τα μακριά, ξανθά μαλλιά, οι ατέλειωτες μπούκλες και ο όγκος ήταν κάτι σαν την τηλεοπτική υπογραφή της, σαν μία μικρή υπενθύμιση του πώς πρέπει να είναι οι παρουσιάστριες της πρωινής ζώνης.

Και μπορεί πλέον όλοι να γνωρίζουν γι’ αυτή την αλλαγή, όμως, εκείνο που δεν είναι γνωστό είναι ότι αυτό το ρίσκο είχαν συμβουλεύει την Ελένη να το πάρει και αρκετά χρόνια πριν. Τότε, φίλοι και συνεργάτες επιχειρούσαν να πείσουν την top παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης να τιθασεύσει το μήκος των μαλλιών της, προτιμώντας ένα «ήσυχο» καρέ μέχρι τους ώμους, ένα πιο ladylike κούρεμα.

Τότε, η Μενεγάκη είχε απορρίψει το ρίσκο για δύο λόγους: πρώτον, γιατί αγαπά τα μακριά μαλλιά, τη θηλυκότητα που χαρίζουν και τις εναλλακτικές σε χτενίσματα. Δεύτερον, γιατί ήξερε ότι αυτό το χρώμα κι αυτό το μήκος ήταν απολύτως φιλικό στο γυναικείο κοινό, ένα χτένισμα με το οποίο την γνώρισε, την αγάπησε, την έβαλε στο σπίτι του.

Τώρα, όμως, μετά την απόκτηση ενός ακόμη παιδιού, με χειροπιαστή την αγάπη του κόσμου στην προσωπικότητα και τη ζωή της και με το ενδιαφέρον αμείωτο για κάθε επαγγελματικό της βήμα, υπήρξαν οι κατάλληλες συνθήκες.

Η Ελένη είναι μια γυναίκα της εποχής της, ολοκληρωμένη, που ξέρει καλύτερα από ποτέ τι ταιριάζει στην εικόνα της, μια εικόνα ταυτόχρονα ώριμη, αλλά και πάντα φρέσκια και οικεία και φυσικά στις ανάγκες της καθημερινότητας, μιας καθημερινότητας που άλλαξε, με ένα νέο ολοκαίνουργιο κεφάλαιο στη ζωή της.

Και κυρίως είναι μια επαγγελματίας που ξέρει από timing και δεν αποφασίζει ποτέ και τίποτα χωρίς σκέψη. Όσο για το αποτέλεσμα; Από τις πρώτες εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας ήταν μια αλλαγή που της πήγε πολύ!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!