COOK: Γρήγορη σάλτσα ντομάτας για πίτσα

Αλα Ιταλικά και αλα Ελληνικά!


Συστατικά

  • 1 κονσέρβα κονκασέ ντομάτας (με ολόκληρα κομμάτια)
  • λίγα φύλλα βασιλικού και θυμαριού
  • 3 κ.σ. κέτσαπ
  • προαιρετικά 1 κ.σ. worcestershire sauce (τη βρίσκουμε στα σούπερ μάρκετ)
  • 3 κ.σ. γαλέτα
  • αλάτι πιπέρι
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1-2 κ.σ. τριμμένη παρμεζάνα προαιρετικά

Μέθοδος Εκτέλεσης

  • Σε ένα μπολ ρίχνουμε το κονκασέ ντομάτας και με ένα πιρούνι «σπάμε» τα μεγάλα κομμάτια. Καλό είναι να αφήσουμε κάποια γιατί είναι ωραίο όταν τρώμε την πίτσα μας να αισθανόμαστε που και που την ντομάτα.
  • Ψιλοκόβουμε τα μυρωδικά μας. Εαν δεν έχουμε φρέσκα μπορούμε να βάλουμε και αποξηραμένα.
  • Προσθέτουμε μέσα στο μπολ τα μυρωδικά, την κέτσαπ, τη γαλέτα, αλάτι, πιπέρι, τη σάλτσα worcesterhire και το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε. Τέλος προσθέτουμε και την παρμεζάνα προαιρετικά.
  • Διατηρούμε στο ψυγείο για 2-3 μέρες σκεπασμένη με μεμβράνη και χρησιμοποιούμε όταν θέλουμε στην πίτσα μας.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!