Η Αντζελίνα Τζολί προβαίνει σε δηλώσεις για τη Συρία λίγο μετά τον γάμο της

Στρέφει τα φώτα της δημοσιότητας ξανά στην ανθρωπιστική της δράση.


Μπορεί ο κρυφός γάμος της με τον Μπραντ Πιτ να μονοπωλεί τα φώτα της δημοσιότητας με τις λεπτομέρειές του, η ίδια η Αντζελία Τζολί όμως στρέφει ξανά το ενδιαφέρον στην ανθρωπιστική της δράση, αφού μόλις λίγες μέρες μετά το χαρμόσυνο γεγονός στη ζωή της, προβαίνει σε δηλώσεις για τον πόλεμο στη Συρία.

angelina-syria-467

Η ηθοποιός, που έχει γίνει διάσημη για την ανθρωπιστική της δράση και επισκέφθηκε το Φεβρουάριο του 2014 καταυλισμό Συρίων προσφύγων στον Λίβανο, λέει χαρακτηριστικά:

“Τρία εκατομμύρια πρόσφυγες δεν είναι απλά ακόμα ένας αριθμός στατιστικής, είναι η περίτρανη απόδειξη της αποτυχίας όλων μας να λήξουμε τον πόλεμο στη Συρία. Η σταθερότητα στη Συρία δεν έχει επιτευχθεί ποτέ, οι προειδοποιήσεις των Ηνωμένων Εθνών αγνοούνται επιδεικτικά, καθημερινά διαπράττονται τα πιο φρικτά εγκλήματα, ενώ οι Σύριοι πρόσφυγες πεθαίνουν στη Μεσόγειο, στην πρόσπάθειά τους να καταφύγουν στην Ευρώπη. Πρέπει να βρούμε άμεσα μια λύση και να καταβάλλουμε μεγαλύτερη προσπάθεια ώστε να βοηθήσουμε τους 13 εκατομμύρια Σύριους που βρίσκονται σε απελπιστική κατάσταση. Η υπόληψη του διεθνούς δικαίου δέχεται ισχυρά πλήγματα καθημερινά με τόσες χιλιάδες ζωές να βρίσκονται υπό απειλή στη Συρία”.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!