Πέθανε ο τραγουδιστής της ποπ, Pete Burns!


Είχε γίνει αγνώριστος από τις πλαστικές.

Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Dead or Alive, ο οποίος έγραψε ιστορία την δεκαετία του ’80, «έφυγε» από την ζωή σε ηλικία 57 ετών.

Ο Pete Burns ήταν ένας εκκεντρικός καλλιτέχνης, ο οποίος ήταν ακόμη και σήμερα στο προσκήνιο, λόγω των αλλεπάλληλων πλαστικών επεμβάσεων, καθώς και με την συμμετοχή του στο Celebrity Big Brother.

«Είμαστε βαθύτατα θλιμμένοι που πρέπει να μεταδώσουμε την είδηση πως ο αγαπημένος μας Pete Burns, πέθανε ξαφνικά χθες από ανακοπή καρδιάς. Η οικογένειά του και οι φίλοι του είναι συγκλονισμένοι από την απώλεια του δικού μας αστεριού. Ήταν ένας αληθινός οραματιστής, μια όμορφη ταλαντούχα ψυχή, και θα λείψει από όλους όσοι τον αγάπησαν και όλες οι υπέροχες αναμνήσεις που μας άφησε θα μας ακολουθούν. Δεν έχουμε άλλες λέξεις, θα προβούμε σε νέα ανακοίνωση όταν θα καταφέρουμε να συμφιλιωθούμε με την καταστροφική του απώλεια. Θα ζει για πάντα στη μνήμη μας. Σας στέλνουμε την αγάπη μας. Lynne, Michael, Steve», ήταν η ανάρτηση που έκαναν οι μάνατζέρ του.

«Πιθανότατα έχω κάνει 300 επεμβάσεις . Ελπίζω όταν θα είμαι 80 ετών και πεθάνω, θα πάω στους ουρανούς και ο Θεός δεν θα με αναγνωρίσει», είχε δηλώσει πριν ένα μήνα.

Η μεγαλύτερη επιτυχία του Pete Burns ήταν το You Spin Me Round (Like a Record).

 

 

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!