ΚΡΙΟΣ

Οι σκέψεις που θα κατακλύσουν το μυαλό σου σήμερα δεν θα είναι ευχάριστες καθώς θα σε βάλουν στη διαδικασία να έρθεις αντιμέτωπος/η με τα συναισθήματα σου και είναι πολύ πιθανό να τα βάλεις και με τον ίδιο σου τον εαυτό. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις τα μαθήματα των επιλογών σου και να βγεις πιο ώριμος/η συναισθηματικά. Σήμερα μπορείς να καταφέρεις τα πάντα αρκεί να το θελήσεις!

Η ανάγκη σου να επιβληθείς στο ταίρι σου μπορεί τελικά να σας βγει σε καλό καθώς μαζί με αυτή θα έρθει και το πάθος! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου ρίξε τα δίχτυα σου εκεί που θέλεις καθώς δεν υπάρχει περίπτωση να μην καταφέρεις αυτό που έχεις βάλει στο μυαλό σου!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα θα έχεις μεγάλη πέραση στους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα σου είτε είναι συνεργάτες σου, είτε ο/η σύντροφός σου καθώς θα αναζητήσουν τις πολύτιμες συμβουλές σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε κάνει να παθιαστείς με οτιδήποτε και να ασχοληθείς σήμερα ακόμα και αν δεν είναι δικό σου θέμα. Βέβαια θα έχεις έναν ακόμα λόγο για τον υπερβάλλοντα ζήλο σου καθώς το σημαντικότερο μέλημα για εσένα σήμερα είναι να έχεις την επιβεβαίωση των γύρω σου αλλά μην ανησυχείς θα το καταφέρεις!

Το ταίρι σου θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις αποφάσεις σου και δύσκολα θα μπορέσεις να κάνεις κάτι χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του. Αν είσαι ελεύθερος/η σήμερα θα έχεις τον τρόπο να μαγνητίσεις μια νέα γνωριμία και τελικά να μην μπορέσει να σου αντισταθεί!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θέματα της καθημερινότητας θα σε απασχολήσουν και σήμερα αλλά εσύ δεν πρόκειται να πτοηθείς και θα βρεις τρόπο και να τα διευθετήσεις και να σου μείνει χρόνος για εσένα! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σου χαρίσει ατσάλινη θέληση και μεγάλες αντοχές! Σήμερα θα σου δοθεί η ευκαιρία να αποδείξεις τι αξίζεις κυρίως σε εργασιακά θέματα και να κερδίσεις την εμπιστοσύνη των ανθρώπων που θα βρεθούν γύρω σου.

Το ταίρι σου μπορεί να έχει διαφορετικά σχέδια για εσένα σήμερα αλλά εσύ θα βρεις τρόπο να το πείσεις για αυτά που έχεις εσύ κατά νου. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου σήμερα μπορείς να καταφέρεις να κάνεις αισθητή την παρουσία σου σε αυτόν/ην που θέλεις!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και εξακολουθεί να σε ευνοεί απροκάλυπτα! Η διάθεση σου θα είναι πολύ καλή και δεν αποκλείεται να μπεις στη διαδικασία να ασχοληθείς με μια νέα δραστηριότητα που σε ευχαριστεί. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε κάνει να δώσεις ιδιαίτερη βαρύτητα σε οτιδήποτε και αν επιλέξεις να ασχοληθείς ακόμα και αν αυτό είναι ένα χόμπι. Το πάθος σου θα κάνει δυναμική εμφάνιση σήμερα και σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητο από τους φίλους και το/η σύντροφο σου.

Ετοίμασε ένα ρομαντικό δείπνο για εσένα και το ταίρι σου καθώς θα είναι ένας καλός τρόπος για να το καλοπιάσεις προκειμένου να σου κάνει κάποιο χατίρι σου. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία θα σε ενθουσιάσει αλλά ο ενθουσιασμός μπορεί να είναι παροδικός.

 

ΛΕΩΝ

Οι συζητήσεις με τους ανθρώπους της οικογένειας σου θα συνεχιστούν με αμείωτο ενδιαφέρον και σήμερα καθώς η Σελήνη από το Σκορπιό φέρνει στην επιφάνεια θέματα που σχετίζονται με το σπίτι σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σου χαρίσει επιμονή  προκειμένου να καταφέρεις να πείσεις τους δικούς σου για οτιδήποτε θελήσεις. Το πείσμα σου θα είναι μεγάλο σήμερα καθώς για εσένα δεν υπάρχει το όχι σαν επιλογή απάντησης αλλά αν το παρακάνεις θα κουράσεις τους συνομιλητές σου!

Μια καλή ταινία και ένα ποτήρι κρασί θα είναι το ιδανικό σενάριο για να περάσεις το βράδυ με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η η επιμονή είναι προσόν αλλά σε θέματα που αφορούν νέες γνωριμίες καλύτερα να παραμείνεις διακριτικός/η.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ημέρα θα φέρει νέα από αδέρφια, ξαδέρφια, γνωστούς και γείτονες και εσύ θα βρεις την κατάλληλη ευκαιρία για να ξεκινήσεις την κουβέντα! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε κάνει να συμπάσχεις με τα θέματα των άλλων απόλυτα και αυτό θα κερδίσει τις εντυπώσεις. Βέβαια και εσύ θέλεις να μοιραστείς αυτά που σε απασχολούν προκειμένου να ακούσεις τη γνώμη τους. Επέλεξε προσεκτικά τους ανθρώπους που θα επιδιώξεις να μοιραστείς τις σκέψεις σου κυρίως αν αφορούν προσωπικά δεδομένα.

Σήμερα θα προσπαθήσεις να εκμαιεύσεις από το ταίρι σου διάφορες πληροφορίες καθώς θα είσαι αρκετά περίεργος/η ακόμα και με θέματα που δεν σε αφορούν. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου προσπάθησε να μη γίνεις αδιάκριτος/η προς κάποιον/α που μόλις γνώρισες.

 

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα έχεις βάλει στοίχημα με τον εαυτό σου και θα ξεκινήσεις την ημέρα σου αποφασισμένος/η να διευθετήσεις τις οφειλές σου και να τακτοποιήσεις τα οικονομικά σου θέματα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να καταφέρεις να πραγματοποιήσεις τα σχέδια σου καθώς η πειθώ σου δεν θα αφήσει περιθώρια διαπραγμάτευσης. Εκμεταλλεύσου τη και χρησιμοποίησε τη σε οικονομικές συμφωνίες προκειμένου να καταφέρεις να επιτύχεις αυτό που θέλεις.

Η αυτοπεποίθηση σου θα κάνει αισθητή την παρουσία της και στη σχέση σου και θα είναι δύσκολο για το ταίρι σου να σε καταλάβει καθώς μπορεί να φανείς εγωκεντρικός/η. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου είναι πιθανό να μην αφήσεις αυτόν/ην που θέλεις να καταλάβει πόσο τον/ην θέλεις!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα θα έχεις συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα καθώς η  Σελήνη που βρίσκεται στο ζώδιο σου επηρεάζει και τη ψυχολογία σου που με τη σειρά στης επηρεάζει τη συμπεριφορά σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα ενισχύσει την ούτως ή άλλως ισχυρή θέληση σου αλλά θα πρέπει να προσέξεις τον τρόπο που θα τη χρησιμοποιήσεις. Αν επιλέξεις να πεισμώσεις με τους συνεργάτες και το/η σύντροφο σου μέχρι να γίνει αυτό που θέλεις εσύ τότε το μόνο που θα καταφέρεις είναι να δημιουργήσεις ένα αρνητικό κλίμα ανάμεσα σας.

Ο εαυτός σου θα έχει προτεραιότητα σήμερα για αυτό και θα προσπαθήσεις να πείσεις το ταίρι σου να ακολουθήσει αυτά που θέλεις εσύ! Αν είσαι ελεύθερος/η το πείσμα σου θα σε βοηθήσει να έχεις αυτόν/ην που θέλεις αρκεί να μην το παρακάνεις!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα θα ξυπνήσεις αποφασισμένος/η να ξεπεράσεις κάποιες σκέψεις σου που σε αγχώνουν και σου δημιουργούν φόβους ή να κόψεις κάποια βλαβερή συνήθεια. Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σου χαρίσει δύναμη και θέληση να τα βάλεις με τους φόβους σου αλλά και τις εξαρτήσεις σου! Η εμπιστοσύνη στον εαυτό σου θα είναι το πιο σημαντικό σου όπλο σήμερα και αν το χρησιμοποιήσεις τότε θα καταφέρεις να ξεπεράσεις εμμονές και ανασφάλειες και να νιώσεις ελεύθερος/η!

Η διαισθητική σου ικανότητα θα είναι σημαντική σήμερα και θα σε βοηθήσει να καταλάβεις αυτά που σκέφτεται το ταίρι σου. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου θα καταλάβεις τις προθέσεις μιας νέας γνωριμίας πριν προλάβει να μιλήσει!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι φίλοι σου και οι ομάδες που δραστηριοποιείσαι προς ένα κοινό σκοπό εξακολουθούν να βρίσκονται στο προσκήνιο καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό. Οι συλλογικές εργασίες και οι φιλικές συναθροίσεις θα αποτελέσουν τον καλύτερο τρόπο για να περάσεις την ημέρα σου σήμερα για αυτό και θα τις επιδιώξεις. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιο σου θα σε βοηθήσει να καταλάβεις διαισθητικά τι θέλουν οι άλλοι από εσένα. Το πάθος σου με οτιδήποτε και να ασχοληθείς σήμερα θα είναι κύριο χαρακτηριστικό σου και θα σε βοηθήσει να κάνεις νέες συμμαχίες!

Σήμερα θα καταφέρεις εύκολα να πείσεις το ταίρι σου για τους στόχους σου και να εξασφαλίσεις και τη βοήθεια του. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία θα έρθει μέσα από κάποια συλλογική δραστηριότητα και την επαφή σου με κόσμο!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα επαγγελματικά σου θέματα θα αποτελέσουν την κύρια ενασχόληση σου σήμερα καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και τονίζει επαγγελματικές συζητήσεις, νέες συμφωνίες και προτάσεις για δουλειά. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω είναι μια καλή ευκαιρία για να αποδείξεις τι αξίζεις καθώς το πείσμα σου σε συνδυασμό με τη θέληση σου θα σε βοηθήσουν να τα καταφέρεις. Σήμερα θα μπορείς να αναγνωρίσεις ακόμα και διαισθητικά τις παγίδες για αυτό αν κάτι μέσα σου λέει “μη” τότε άκουσε το και μην το ρισκάρεις.

Συζήτησε με το ταίρι σου επαγγελματικές κινήσεις που έχεις κατά νου καθώς η συμβουλή του μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμη για την εικόνα σου. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια επαγγελματική γνωριμία θα είναι ενδιαφέρουσα και σε προσωπικό επίπεδο.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα θα επιθυμήσεις να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου και να συλλέξεις νέες πληροφορίες μέσα από τη συναναστροφή με ανθρώπους του περιβάλλοντος σου και τις συζητήσεις μαζί τους. Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να έρθεις σε επαφή με νέες αντιλήψεις και κάποιες από αυτές μπορείς να τις βρεις και ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες. Αν παρόλα αυτά δεν τις βρεις τότε δέξου τις διαφορετικές απόψεις των άλλων χωρίς να προσπαθείς να τους πείσεις πως έχουν άδικο!

Μια βόλτα με το ταίρι σου θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να αλλάξεις παραστάσεις για αυτό επεδίωξε τη. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια συζήτηση με κάποιον/α που θα γνωρίσεις σήμερα θα σου αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεσαι σε μερικά θέματα.

Πηγή: E-Zwdia.gr