Ξεχείλισε η αγανάκτηση…

Κλιμακώθηκε χθες βράδυ η διαμαρτυρία έξω από τη Βουλή!


Κλιμακώθηκε χθες βράδυ η διαμαρτυρία έξω από τη Βουλή!

Κλιμακώθηκε χθες βράδυ η διαμαρτυρία έξω από τη Βουλή!

Κλιμακώθηκε χθες βράδυ η διαμαρτυρία έξω από τη Βουλή!

Η ανακοίνωση νέων σκληρών μέτρων αλλά και η πρωτοφανής αδιαφορία που επιδεικνύει ο πολιτικός κόσμος για την αντίδραση του κόσμου που εκδηλώνεται καθημερινά έξω από το Κοινοβούλιο, είχαν ως αποτέλεσμα την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων των “Αγανακτισμένων” σήμερα το βράδυ στο Σύνταγμα.
Το συγκεντρωμένο πλήθος που πραγματοποίησε για ακόμα μια μέρα ειρηνική διαμαρτυρία στην πλατεία Συντάγματος, κινήθηκε λίγο μετά τις 11 με πιο έντονες διαθέσεις προς το Κοινοβούλιο, μπλοκάροντας ουσιαστικά την είσοδο και έξοδο από τη Βουλή, μέσα στην οποία βρισκόντουσαν ο Πρόεδρός της αλλά και αρκετοί βουλευτές διαφόρων κομμάτων. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να συγκεντρωθεί ισχυρή ομάδα ΜΑΤ και να φυγαδευθούν οι βουλευτές δια μέσου του Εθνικού Κήπου με τη συνοδεία της αστυνομίας. Δεν σημειώθηκαν επεισόδια και παρά την οργή του πλήθους, η διαμαρτυρία έληξε για ακόμη μια μέρα χωρίς ακρότητες και υπερβολές.
Για ακόμη μια φορά, λοιπόν, αποδεικνύεται πως η αδιαφορία και η αδιαλλαξία της πολιτικής ηγεσίας αλλά και των υπόλοιπων κομμάτων, γίνεται ουσιαστικά σύμβουλος για κλιμάκωση των αντιδράσεων του κόσμου, αφού οι βουλευτές αντί να σκύψουν και να ακούσουν αυτό που τόσο δυνατά φωνάζουν περισσότεροι από 100.000 άνθρωποι κάθε μέρα στο κέντρο της Αθήνας αλλά και σε πόλεις ολόκληρης της Ελλάδας, καλούν ισχυρή αστυνομική δύναμη και προσπαθούν να δημιουργήσουν την εντύπωση πως αυτοί είναι οι διωκόμενοι και όχι οι διώκτες.
Προσωπική άποψη πάντα… τα συμπεράσματα δικά σας.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!