Βίντεο ντοκουμέντα από τις επιθέσεις σε βενζινάδικο στον Πειραιά και σε κάβα στην Καλλιθέα


Ντοκουμέντα από τις επιθέσεις στην κάβα στην Καλλιθέα και στο βενζινάδικο στον Πειραιά, φέρνει στο φως της δημοσιότητας το enikos.gr. Υπενθυμίζεται ότι για τις δύο αυτές υποθέσεις έχουν γίνει τέσσερις συλλήψεις από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών.

Στο πρώτο βίντεο καταγράφεται η στιγμή της ισχυρής έκρηξης στο βενζινάδικο, στις 8 Μαρτίου 2024. Ο υπάλληλος του πρατηρίου βάζει βενζίνη σε ένα τζιπ, όταν ξαφνικά γίνεται η έκρηξη και ένα τεράστιο σύννεφο σκόνης καλύπτει τα πάντα.

Ο υπάλληλος τρέχει να απομακρυνθεί, ενώ ύστερα από μερικά δευτερόλεπτα ο οδηγός του τζιπ βάζει μπροστά και κάνει όπισθεν.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο από την έκρηξη στο βενζινάδικο: 

Στο δεύτερο βίντεο διακρίνεται ένα μηχανάκι να κατευθύνεται στις 12 Μαρτίου 2024 προς την κάβα στην Καλλιθέα. Ο συνοδηγός, που φοράει κράνος και έχει καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του, κατεβαίνει από το μηχανάκι.

Διακρίνεται να κρατάει μία σακούλα και να πηγαίνει πίσω από ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο, κοιτάζοντας τριγύρω του για να διασφαλίσει ότι δεν υπάρχει άλλο άτομο που να βλέπει τις κινήσεις του. Στη συνέχεια σκύβει, βγάζει από την σακούλα έναν μηχανισμό και γυρνάει προς την τζαμαρία της κάβας, όπου διακρίνεται να ανάβει το γκαζάκι. Μετά φεύγει, τρέχοντας από το σημείο.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν μεγάλες υλικές ζημιές σε σπίτια και αυτοκίνητα, όπως και στην κάβα, που ανήκει σε γνωστό ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου της περιοχής, Υπενθυμίζεται ότι πριν από 8-10 χρόνια η κάβα είχε βρεθεί ξανά στο στόχαστρο αγνώστων, καθώς άγνωστοι είχαν τοποθετήσει βόμβα.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση στην κάβα:

 

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!