Τρίτος νεκρός σε γήπεδο που θα φιλοξενεί το Μουντιάλ

Απανωτά και δυσοίωνα εργατικά ατυχήματα


Νεκρός μετά από πτώση από ύψος 35 μέτρων έπεσε 22χρονος που εργαζόταν στην κατασκευή γηπέδου που θα φιλοξενήσει αγώνες του Μουντιάλ στη Βραζιλία.

Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου, όταν ο Μαρκλεούντο ντε Μέλο Φερέιρα έπεσε απ’ τον πρώτο όροφο του σταδίου στην περιοχή Μανάους, που θα φιλοξενήσει τον πρώτο αγώνα της Αγγλίας κόντρα στην Ιταλία στις 15 Ιουνίου.

Το τελευταίο περιστατικό έχει χτυπήσει το καμπανάκι του κινδύνου για τα μέτρα ασφαλείας που υπάρχουν στους χώρους κατασκευής των γηπέδων. Και αυτό γιατί ο θάνατος του νεαρού εργάτη συνέβη δύο βδομάδες περίπου μετά απ’ το πρώτο τραγικό γεγονός που στοίχισε τη ζωή σε δύο ανθρώπους, στο γήπεδο που θα φιλοξενήσει το εναρκτήριο ματς της διοργάνωσης.

Ο υπεύθυνος της εταιρίας που έχει αναλάβει την κατασκευή του γηπέδου, ανέφερε σε δήλωσή του ότι ο Φερέιρα εργαζόταν σε συνεργαζόμενη εταιρεία που θα έφτιαχνε την οροφή του γηπέδου, με αποτέλεσμα να γίνει περαιτέρω έρευνα για τους λόγους που οδήγησαν στο τραγικό δυστύχημα.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!