Τραγικό: Έβαλε αγγελία για να του χαρίσουν αερόθερμο να ζεστάνει τα παιδιά του

Απελπισμένος μπαμπάς ήθελε να βρει τρόπο να ζεστάνει τα παιδιά του και έβαλε αγγελία!


Αγγελίες φτώχειας, αγγελίες απόγνωσης κυκλοφορούν στις εφημερίδες και στο διαδίκτυο. Άνθρωποι που δεν έχουν να στεγάσουν ή να ζεστάνουν τα παιδιά τους ζητούν ένα αερόθερμο, σπίτι ή ακόμα και ένα χριστουγεννιάτικο δένδρο.

«Παρακαλώ ζητώ να μου χαρίσουνε ένα αερόθερμο. Υπάρχει μεγάλη ανάγκη. Είμαι άνεργος με δύο παιδιά και δεν έχω θέρμανση».

Μέσα σε δύο αράδες η απόγνωση. Μία αγγελία που αναγκάστηκε να δημοσιεύσει σε αθηναϊκή εφημερίδα ο 42χρονος Γιώργος Πιτσουλάκης, άνεργος εδώ και έναν χρόνο, προκειμένου να απευθύνει έκκληση να του δωρίσουν μια συσκευή θέρμανσης. Άλλωστε αυτός είναι ο πρώτος χειμώνας που περνά χωρίς καλοριφέρ: «Δεν το κάνω για εμένα. Αλλά δεν μπορώ να βλέπω τα παιδιά μου να ξεπαγιάζουν», λέει στον Ελεύθερο Τύπο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, πρόκειται για μία από τις πολλές αγγελίες που κυκλοφορούν στις εφημερίδες και στο διαδίκτυο. Άνθρωποι που ζουν κάτω από το όριο της ανέχειας, φτάνουν στο σημείο να ζητήσουν μέσω αγγελίας σόμπες, ξύλα για το τζάκι, μέχρι και σπίτι για να κατοικήσουν προσωρινά, αναλαμβάνοντας την πληρωμή της ΔΕΗ και των κοινοχρήστων.

Όπως λέει ο κ. Πιτσουλάκης, τις καλές εποχές που έβγαζε ως επαγγελματίας οδηγός νταλίκας 1.500 ευρώ τον μήνα, έβαζε αγγελίες με τις οποίες χάριζε οικιακές συσκευές που του περίσσευαν. Τώρα όμως έχουν έρθει τα πάνω κάτω στη ζωή του.

Η εταιρία που τον απασχολούσε επί 15 χρόνια έκλεισε, η γυναίκα του εργάζεται περιστασιακά και έπρεπε πάση θυσία να βρει τρόπο να ζεστάνει το σπίτι του στο Περιστέρι, όπου ζει με τα δύο ανήλικα παιδιά του.

Το ίδιο αξιοπρόσεκτη και επίκαιρη είναι και μία αγγελία που γράφει: «Χριστουγεννιάτικο δένδρο για στολισμό τμήματος νοσοκομείου ζητώ να μου χαρίσουν».ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!