Το έχεις πάθει κι εσύ;

Lost in music… Λέμβος σωτηρίας!


Lost in music… Λέμβος σωτηρίας!

Lost in music… Λέμβος σωτηρίας!

Lost in music… Λέμβος σωτηρίας!

Όταν πραγματικά η κατάσταση φτάνει στο απροχώρητο και φτάνεις στο σημείο να μην μπορείς να την διαχειριστείς από διάφορους λόγους, αισθάνεσαι σαν να είσαι αποκλεισμένος από όλους και όλα, η σκέψη σου θολώνει και πραγματικά δεν μπορείς να σκεφτείς τίποτα τι είναι αυτό το οποίο μπορεί να σε ηρεμήσει;
Η θερμοκρασία μέσα και έξω να χτυπάει κόκκινο, το θερμόμετρο όλο και να ανεβαίνει η μόνη λύση διεξόδου είναι να φορέσω τα ακουστικά μου, τα οποία με φέρνουν πιο κοντά σε ένα κόσμο που δεν μοιάζει να είναι ανθρώπινος. Ένα σύμπαν ήχων και μελωδίας που σε ταξιδεύει, με ταξιδεύει πιο μακριά από εκεί που το μυαλό κάτω από φυσιολογικές συνθήκες μπορεί να φτάσει.
Αυτός είναι ο κόσμος της μουσικής. Ο δικός μου κόσμος που αν καταφέρεις και μπεις σε αυτόν μόνο τυχερός μπορείς να είσαι. Διαφορετικά στυλ, διαφορετικές εποχές και ανάλογα με τη διάθεση να προσαρμόζεις την επιλογή που θα σε φέρει πιο κοντά με την ηρεμία και την γαλήνη που τόση ανάγκη έχεις.
Αυτή ήταν η σκέψη μου για σήμερα, σκέψη που όμως δεν είναι σημερινή, είναι η σκέψη που με ακολουθεί πάντα. Τώρα με συγχωρείτε όμως γιατί πρέπει να φορέσω ξανά τα ακουστικά μου που τόσο αγαπώ!! Τα λέμε οσονούπω, μη χαθείτε!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!