Το All About Shoes απέκτησε online shop

Επισκεφτείτε το.


To AllAboutShoes.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα της γνωστής αλυσίδας All About Shoes Outlet, η οποία από το 1999 αποτελεί μία από τις καλύτερες stock αλυσίδες.

Μέσα στο ενημερωμένο e-shop συγκεντρώνονται οι συλλογές από προηγούμενες σεζόν των καταστημάτων Καλογήρου, Haralas, Nine West, Dolce & Gabbana, Geox, Hogan, Salvatore Ferragamo, Stuart Weitzman, Tod’s αλλά και των accessories’ corner DKNY και Michael Michael Kors, με την εγγύση του AllAboutShoes.gr ότι θα βρεις εκεί αυθεντικά γυναικεία, ανδρικά και παιδικά παπούτσια, τσάντες καθώς αξεσουάρ των πιο αγαπημένων σχεδιαστών σε τιμές stock!

Αποκλειστικά brands, διαρκής ανανέωση των σχεδίων και εμπλουτισμός με νέες υπογραφές, stylish επιλογές αλλά και διαχρονικά σχέδια, μοναδικές ευκαιρίες και εκπτώσεις που φτάνουν έως το 70%, κάνουν το AllAboutShoes.gr την πιο ενημερωμένη ελληνική έκπληξη στο fashion e-shopping.

Μάλιστα να επισημάνουμε και κάποιες έξτρα παροχές όπως :

  • Τα δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα: Τώρα η παραγγελία, ανεξαρτήτως όγκου, παραδίδεται σε όλη την Ελλάδα, σε οποιαδήποτε διεύθυνση, χωρίς καμία επιβάρυνση!
  • Και το δώρο 5€ για κάθε σύσταση σε φίλο: Σύστησε το νέο αγαπημένο σας e-shop στους φίλους σου και με την πρώτη αγορά που εκείνοι θα πραγματοποιήσουν, κερδίζεις αυτόματα 5€ στην επόμενη αγορά σου!

Επισκεφτείτε το site εδώ.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!