TikTok: Εργαζόμενοι παραδέχονται ότι σερβίρουν υπολείμματα μπύρας στους πελάτες που αντιπαθούν


Για πολλούς Βρετανούς, η επίσκεψη σε ένα μπαρ ή μια παμπ για την καθιερωμένη μπύρα είναι το αποκορύφωμα της εβδομάδας. Για πολλούς το να κατεβάζουν το ένα ποτήρι μπύρα μετά το άλλο είναι κάτι σαν βρετανική παράδοση.

Ωστόσο υπάρχουν πελάτες εκεί έξω που μπορεί να γίνουν πολύ ενοχλητικοί. Και στη Βρετανία έχουν μεγάλο ποσοστό τέτοιων πελατών. Και ένα ζευγάρι εργαζομένων σε ένα μπαρ μόλις έκανε πράξη τον χειρότερο εφιάλτη τους. Και μάλιστα η αποκάλυψη έγινε με viral βίντεο στο TikTok.

 Όπως έχουν παραδεχτεί οι δύο εργαζόμενοι ότι δεν είναι όλα τα ποτά από την ειδική βρύση της κάνουλας όπως αναμενόταν.

Η Madeleine Brooking μοιράστηκε ότι αυτή και η συνάδελφός της δίνουν στους πελάτες που είναι αντιπαθητικοί μπύρα από τα υπολείμματα που πέφτουν μέσα στο δοχείο που βρίσκεται κάτω από την κάνουλα του βαρελιού.

 Το βίντεο της αποκάλυψης με τα 2,8 εκατομμύρια views
Ναι, σωστά διαβάσατε. Το άχρηστο ποτό που βρίσκεται μέσα στα πλαστικά δοχεία κατά μήκος του μπαρ, σερβίρεται κρυφά σε πελάτες που έχουν άσχημη συμπεριφορά.

 Χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό της στο TikTok @mbrookinggg, η μπαργούμαν μοιράστηκε τη στιγμή που η συνάδελφός της έριξε το ποτό του δίσκου σε ποτήρια.

Στη λεζάντα έγραψε: «Δίνοντας στους πελάτες που δεν μας αρέσουν τα υπολείμματα της μπύρας».

Από τότε που δημοσιεύτηκε, το βίντεο έχει συγκεντρώσει 2,8 εκατομμύρια προβολές και 134.000 likes.

Ξαφνιασμένοι από τις ενέργειες των μπάρμαν, πολλοί άνθρωποι κατέφυγαν στα σχόλια για να μοιραστούν τις σκέψεις τους σχετικά με την πρακτική των εργαζομένων. Ένα άτομο μάλιστα σχολίασε: «Θα προτιμούσα τα ούρα, ευχαριστώ».

@mbrookinggg

This isn’t a joke ##disneyplusvoices ##pub

 Italian Dinner Party – Italian Restaurant Music of Italy

e-daily

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!