Θεσσαλονίκη: Συγκίνηση έξω από τα Δικαστήρια – Οι γονείς της Έμμας συνάντησαν την 52χρονη που έλαβε τον νεφρό της κόρης τους


Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν έξω από το Δικαστικό Μέγαρο στην Θεσσαλονίκη, όταν η μητέρα της Εμμανουέλας συναντήθηκε με την γυναίκα που έλαβε τον νεφρό της 21χρονης κόρης της.

«Ευχαριστώ πολύ. Δεν ξέρω τι να πω. Είμαι πολύ συγκινημένη», δήλωσε η Μαρούλα Χωραφά, η 52χρονη γυναίκα που επί 10 χρόνια έκανε αιμοκάθαρση, έως την ημέρα που έλαβε τον νεφρό της Εμμανουέλας. Η μητέρα της φοιτήτριας, Κέλλυ Καμπάκη, εμφανώς συγκινημένη δήλωσε, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, thesstoday.gr, ότι «αυτή η γυναίκα έχει ένα κομμάτι της Εμμανουέλας μου».

«Χθες όλη μέρα έκλαιγα, σήμερα χαμογελάω. Αυτή η γυναίκα έχει ένα κομμάτι της Εμμανουέλας μου. Και το πιο σημαντικό είναι πως είναι καλά. Όταν πήραμε την απόφαση για τη δωρεά οργάνων δεν ξέραμε τίποτα. Δεν γνωρίζαμε τι σημαίνει ούτε πώς θα νιώσουμε» είπε η μητέρα της Εμμανουέλας και υπογράμμισε την επιθυμία της 21χρονης: «Ήταν αυτό που μας είχε πει το παιδί μας, η επιθυμία της πραγματικότητα. Αλλά τώρα εκ των υστέρων βλέπουμε ότι είναι μια πολύ μεγάλη κίνηση».

Μάλιστα, όπως σημείωσε η Κέλλυ Καμπάκη, η οικογένεια της 21χρονης έχει επικοινωνήσει και με τα υπόλοιπα άτομα τα οποία έλαβαν τα όργανα του παιδιού τους.

Σημειώνεται ότι σήμερα συνεχίζεται -μετά τη χθεσινή διακοπή- η δίκη για τον θάνατο της Εμμανουέλας.

Η άτυχη φοιτήτρια είχε σκοτωθεί σε τροχαίο καθώς διέσχιζε πεζή την οδό Εγνατίας. Αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του και την χτύπησε, ενώ την είχε εγκαταλείψει αιμόφυρτη στην άσφαλτο. Ο οδηγός λόγω υπερβολικής ταχύτητας δεν κατάφερε να αντιδράσει και να επανακτήσει τον έλεγχο του οχήματός του.

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!