Survivor All Star: Αποχώρησε ένα από τα αδιαμφισβήτητα φαβορί – «Έχει καταντήσει πολύ κουραστικό»


Νέο επεισόδιο με νέα αποχώρηση από το Survivor All Star, το βράδυ της Πέμπτης. Δέκα μέρες σχεδόν, πριν από τον μεγάλο τελικό, αποχώρησε ένα από τα αδιαμφισβήτητα φαβορί.

Ο διχασμός πλέον, ήταν ξεκάθαρος μεταξύ της Σταυρούλας Χρυσαειδή και των συμπαικτών της, καθώς, εδώ και καιρό αισθανόταν πως με τη στάση των δεύτερων ήταν στο στόχαστρο και τελικά απ’ ότι φαίνεται δεν είχε άδικο, αφού της έδειξαν την πόρτα της εξόδου.

Ο τελευταίος αγώνας ατομικής ασυλίας για αυτή την εβδομάδα ήταν πολύ κρίσιμος και σε πολύ κομβικό σημείο για το παιχνίδι. Ο Μάριος Πριάμος ήταν ο παίκτης που «έσπασε» το σερί ατομικής ασυλίας του Σάκη και κατάφερε να την κερδίσει.

Ο Σάκης μπορεί να ψηφίστηκε ως ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση μετά τον Μπάρτζη όμως ως MVP κλήθηκε να «δώσει» έναν ακόμη παίκτη προς αποχώρηση και τη θέση αυτή πήρε η Σταυρούλα όπου και αποχώρησε, σύμφωνα με τη σειρά κατάταξης ενώ νωρίτερα προηγήθηκε ένα επεισόδιο με τους παίκτες να τα “βάζουν” μαζί της.

«Πρέπει να βρω έναν τρόπο να αντιμετωπίσω όλη αυτή την κατάσταση, όλη αυτή την ψευτιά. Κάθε φορά βρίσκουν και κάτι παραπάνω να πουν.

Τους βλέπω πριν και μετά τον αγώνα να σχεδιάζουν τι θα πουν να ψιθυρίζουν. Τους βλέπω μετά τον αγώνα, πάλι το ίδιο. Νιώθω ότι παίζω σε κάποιο θεατρικό έργο που είμαι η πρωταγωνίστρια και πρέπει να τη χτυπάνε όλη την ώρα.

Βλέπω πως για να προχωρήσουν μια μέρα παρακάτω, για να φτάσουν στην τετράδα όσο πιο ακίνδυνα μπορούν, θα πουλούσαν και την ψυχή τους, αυτό έχω καταλάβει.

Έχει καταντήσει πολύ κουραστικό όλο αυτό και αποφάσισα ότι ούτε την καλημέρα μου δεν αξίζουν αυτοί οι άνθρωποι», είπε νωρίτερα στην κάμερα η παίκτρια

Είδαμε δηλαδή να επαναλαμβάνεται το μοτίβο του Ηλία, ο οποίος αποχώρησε κι εκείνος έπειτα από ένδειξη του Σάκη.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!