Σταυροπούλου: Το θέατρο πρόδωσε την πρεμιέρα του J2US


Σε ρυθμό προετοιμασιών μπαίνει το J2US και δεν είναι μόνο τα πρόσωπα που πάνε κι έρχονται στην Barking well για να κάνουν ρεντεβού με την παραγωγή του τάλεντ σόου του ALPHA. Οι πληροφορίες μου λένε ότι το σκηνικό έχει ηδη ξεκινήσει να ξανά στήνεται ώστε το πρόγραμμα να βγει στον αέρα στις 17 Φεβρουαρίου μια εβδομάδα νωρίτερα από το αρχικώς προγραμματισμένο. Μάλιστα, όπως είμαι σε θέση να σγνωρίζω, η Βίκυ Σταυροπούλου ενημέρωσε πριν λίγες μέρες και τον θεατρικό επιχειρηματία Διονύση Παναγιωτάκη καθώς πρωταγωνιστεί στην παράσταση “Μπαμπάδες μου ρούμι” των Αθηναϊκών Θεάτρων στο Θέατρο Αλίκη ώστε να κοπεί η διπλή παράσταση του Σαββάτου καθώς υπήρχε μια στις 18.00 και μια δεύτερη στις 21.00.

Aυτό σύμφωνα με τις προκρατήσεις εισιτηρίων στις ανάλογες πλατφόρμες πρόκειτα να συμβεί από τις 17 Φεβρουαρίου όπου μάλιστα λόγω της πρεμιέρας του J2US η σαββατιάτικη παράσταση αναβάλλεται εντελώς. Από το ερχόμενο, όμως, Σάββατο 24 Φεβρουαρίου επιστρέφει η απογευματινή παράσταση στις 18.00 και προστίθεται μια ακόμη την Κυριακή όπου πλέον θα παίζουν διπλή στις 17.30 και στις 20.30 σε μια προσπάθεια να μην χαθούν έσοδα για τον παραγωγό αλλά και μεροκάματα για τους υπόλοιπους συντελεστές της παράστασης.

Στην κριτική επιτροπή του σόου παραμένουν κανονικά και οι υπόλοιποι: Δέσποινα Βανδή, Σταμάτης Φασουλής και Καίτη Γαρμπή σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα.

 

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!