Spring Trends 2011

Μετά φταίω εγώ;


Μετά φταίω εγώ;

Μετά φταίω εγώ;

Μετά φταίω εγώ;

Βγαίνει η Khloe Kardashian να πάει στην δουλεία της και έριξε πάνω της ένα πρόχειρο ρούχο. Μέχρι εδώ καλά. Το θέμα είναι ότι πριν ανοίξει την ντουλάπα της είχε διαβάσει προφανώς ότι τα trends για την ανοιξη είναι το χρωματιστό στενό jean , το jean πουκάμισο και τα animal print αξεσουάρ και θέλησε να τα φορέσει ολα μαζί να μας κάνει εντύπωση μπας και γράψουμε καμία καλή κουβέντα.
Οκ ρε κοπελιά είσαι τύπου ενημερωμένη, αλλά δεν σου πέρασε από το μυαλό οτι αν ήταν να βγαίνουν όλες οι τάσεις σε ένα σύνολο, δεν θα είχαμε τον κάθε σχεδιαστή-εταιρεία να μας δείχνει κάτι διαφορετικό αλλά έναν να μας τα δείχνει όλα μαζί να τελειώνουμε! Επιπλέον καταλαβαίνω ότι μπορεί να πήρες και μια δεύτερη γνώμη απο τον άντρα σου αλλα ας μην ξεχνάμε ότι είναι μπασκετμπολίστας, μόνο τη φανέλα με το σορτσακι μπορεί να ταιριάξει και αυτό γιατί είναι εμφάνιση ομάδας hellooooooo…!
Ενα άλλο θέμα είναι ότι πρέπει να βγείς για ψώνια επειγόντως, γιατι όπως όλοι μπορούμε να δούμε απο το κόκκινο παντελόνι που αν κάτσεις μπορεί να σκιστεί με την μασχάλη είναι το λάθος νούμερο, τώρα που το ξανασκέφτομαι πιο λάθος πεθαίνεις!
Ηθικό δίδαγμα της ημέρας λοιπόν είναι να φοράμε τις τάσεις μόνες τους (δεν παρεξηγούνται μην φοβάστε) και πάντα στο σωστό νούμερο ειδικά το παντελόνι για να μην βλέπουν όλοι την διχοτόμηση…



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!