Σπύρος Τσουκάνης: Αποκτήστε μαλλιά με λάμψη

Έχουν χάσει την λάμψη τα μαλλιά σας; Έχουμε την λύση από τον κομμωτή των επωνύμων!


Τα μαλλιά σας έχουν χάσει τη λάμψη τους; Η τρίχα τείνει να σπάει πολύ εύκολα και να δημιουργείται ψαλίδα; Τα μαλλιά σας είναι αδύναμα και χρειάζονται άμεσα μια λύση SOS;

Υπάρχει λύση αν έχετε τον σωστό κομμωτή και σας φροντίζει … Ο κομμωτής των επωνύμων και όχι μόνο Σπύρος Τσουκάνης  σας συμβουλεύει πως να κάνετε τα μαλλιά σας να λάμπουν τώρα το χειμώνα που είναι ταλαιπωρημένα αρκετά από το καλοκαίρι.

Προτείνει λοιπόν κερατίνη για να αποκτήσουν τα μαλλιά σας λάμψη αλλά το πιο βασικό υγεία!!

Το χειμώνα τα μαλλιά μας έχουν έλειψη από κερατίνη. Έτσι λοιπόν  χρειάζονται περισσότερη φροντίδα. Για αυτό πρέπει να ανακαλύψετε τη νέα θεραπεία keratini enzo. Είναι η μόνιμη κερατίνη για την τρίχα που θρέφει το φριζάρισμα και τα ατίθασα μαλλιά.

 

 

Για όλες τις γυναίκες που αγαπούν τα μαλλιά τους και τα φροντίζουν μόνες τους σας δίνει και κάποιοες συμβουλές για το σπίτι ...

Για τέλειο ίσιωμα, στέγνωσε τα μαλλιά σου καλά, με το πιστολάκι ή την πετσέτα σου και μετά ξεκίνα την διαδικασία ισιώματος γιατί αν επιχειρήσεις να ισιώσεις τα βρεγμένα ή νωπά μαλλιά σου κατευθείαν, θα το μετανιώσεις. Το καλό ίσιωμα θέλει χρόνο για να κρατήσει και να μην φριζάρει!

Απαραίτητο είναι να χρησιμοποιείς ένα σαμπουάν και κρέμα ή μάσκα για λείανση, σε συνδυασμό με κάποιο έλαιο. 

Σημαντικό:  Να ισιώνεις τα μαλλιά σου με το σωστό, επαγγελματικό πιστολάκι. Δεν είναι πλέον ακριβά, αλλά το αποτέλεσμα είναι ασύγκριτο, και δεν θα καις τα μαλλιά σου! 

Ποτέ μην χρησιμοποιείς το πιστολάκι χωρίς το ειδικό στόμιο, κατευθείαν στα μαλλιά σου και προσπάθησε να αποφύγεις το καθημερινό βούρτσισμα με πλαστική βούρτσα.

Πληροφορίες για όλα στην προσωπική του σελίδα στο facebook

https://www.facebook.com/spiros.tsoukanis

 

 

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!