Συνελήφθησαν οι δολοφόνοι του Αρχιμανδρίτη – Τον στραγγάλισαν

Στη σύλληψη δύο ανδρών για τη δολοφονία του Αρχιμανδρίτη της Μητρόπολης Ολυμπίας-Τριφυλίας προχώρησε η αστυνομία.


Συνελήφθησαν οι δολοφόνοι του Αρχιμανδρίτη – Τον στραγγάλισαν με πουκάμισο

Στη σύλληψη δύο ανδρών για τη δολοφονία του Αρχιμανδρίτη της Μητρόπολης Ολυμπίας-Τριφυλίας προχώρησε η αστυνομία.

Ένας ανήλικος Έλληνας και ένας 24χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Γεωργίας, ομολόγησαν ότι δολοφόνησαν τον ιερέα με μαχαίρι.

Ο Γεωργιανός ομολόγησε ότι τον χτύπησε με σιδερογροθιά στο κεφάλι (την οποία αναζητεί η αστυνομία) ενώ ως δικαιολογία για την πράξη τους ανέφεραν, ότι δεν τους δόθηκαν χρήματα που είχαν συμφωνήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι έρευνες από την πρώτη στιγμή επικεντρώθηκαν σε άτομα που ο άτυχος αρχιμανδρίτης γνώριζε και θα επέτρεπε να μπουν οποιαδήποτε ώρα στο σπίτι του, καθώς δεν υπήρξε καμία παραβίαση, ωστόσο όλοι οι χώροι βρέθηκαν από τους αστυνομικούς άνω – κάτω.

Οι δολοφόνοι τραυμάτισαν αρχικά με οικιακό σκεύος (τηγάνι) τον 54χρονο αρχιμανδρίτη στο κεφάλι και όταν αυτός έπεσε αναίσθητος και γυμνός στο πάτωμα, τον στραγγάλισαν με ένα πουκάμισο που βρήκαν στο δωμάτιο.

Στην κατοχή των δραστών βρέθηκαν αντικείμενα αξίας που βούτηξαν από το σπίτι τη μοιραία νύχτα της δολοφονίας.

Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας

Εξιχνιάστηκε άμεσα υπόθεση ανθρωποκτονίας 54χρονου ημεδαπού ιερωμένου στη Χώρα Μεσσηνίας.

Δράστες είναι ένας 24χρονος αλλοδαπός και ένας 18χρονος ημεδαπός, οι οποίοι ομολόγησαν την πράξη τους.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

28a3607da65b389dca2afd22defa75e7 L 329 355

Εξιχνιάστηκε άμεσα, ύστερα από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, υπόθεση ανθρωποκτονίας 54χρονου ιερωμένου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός προχθές (16.2.2014) το πρωί, με τραύματα στο κεφάλι, εντός της οικίας του στη Χώρα Μεσσηνίας.

Δράστες είναι ένας 24χρονος αλλοδαπός υπήκοος Γεωργίας και ένας 18χρονος Έλληνας, οι οποίοι ομολόγησαν την πράξη τους και συνελήφθησαν χθες (17.2.2014) το βράδυ, ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε, οι δυο δράστες αφού μετέβησαν στην οικία του 54χρονου, τις βραδινές ώρες της 15/16.2.2014, μετά από διαπληκτισμό, αρχικά τον τραυμάτισαν με χρήση αντικειμένου στο κεφάλι, ενώ στη συνέχεια με τη χρήση ενδύματος του προκάλεσαν ασφυκτικό θάνατο.

Ακολούθως τράπηκαν σε φυγή, αφού προηγουμένως ερεύνησαν τους χώρους της οικίας, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να έχει εξακριβωθεί αν έχει αφαιρεθεί κάτι.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!