Σε σοβαρή κατάσταση η Βίκυ Σταμάτη

Πάει το κορίτσι….

Σε σοβαρή κατάσταση βρίσκεται η Βίκυ Σταμάτη, η οποία νοσηλεύεται στην Εντατική του ψυχιατρικού νοσοκομείου “Δαφνί” όπως γράψαμε πριν λίγες ώρες στο bizznews.gr.

Σύμφωνα με το Star αν και από το πρωί κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ότι η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τσιγγάνες συγκρατούμενές της μέσα στο κελί και για αυτό το λόγο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ο κ. Κούγιας το διαψεύδει κατηγορηματικά, μιλώντας αποκλειστικά στο Star από τη Σύρο όπου βρίσκεται για δίκη.

Όπως δήλωσε ο κ. Κούγιας «ουδέποτε εδάρη από συγκρατούμενες της και σκοπεύει να μηνύσει τα μέσα που δημοσιοποίησαν αυτήν την είδηση»

Μάλιστα συμπλήρωσε ότι αν ήταν χτυπημένη δεν θα νοσηλευόταν στην Εντατική ψυχιατρικού νοσοκομείου. Όπως είπε αγωνιούσε για την τύχη της υπόθεσής της και για το πότε θα βρεθεί κοντά στο παιδί της, υπήρχε η προδιάθεση και η ψυχική της κατάσταση επιδεινώθηκε.

Όπως υπογράμμισε, παρά τις προσπάθειές του το νοσοκομείο τηρώντας το ιατρικό απόρρητο δεν τον έχει αφήσει να μιλήσει με την ίδια προσωπικά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!