Sakis, enough is enough!

Ο αγαπημένος μας Σάκης Ρουβάς σε έκδοση multi mulinex!


Ο αγαπημένος μας Σάκης Ρουβάς σε έκδοση multi mulinex!

Ο αγαπημένος μας Σάκης Ρουβάς σε έκδοση multi mulinex!

Ο αγαπημένος μας Σάκης Ρουβάς σε έκδοση multi mulinex!

Πολλά χρόνια πέρασαν από τότε που το αγαπημένο μας Sakis είχε το μαλλί τζίβα και τραγουδούσε με πόνο για αίμα, δάκρυα και ιδρώτα και η εξέλιξή του πρέπει να παραδεχτώ πως υπήρξε ραγδαία και εντυπωσιακή. Πολύ μας αρέσει που τώρα τραγουδάει δυνατά dance κομμάτια, έχει μεστώσει εμφανισιακά και βγάζει ένα καθαρό pop χαρακτήρα στις νυχτερινές του εμφανίσεις.
Όλα καλά κι όλα ωραία με το αγαπημένο Sakis, που ποτέ δε βαριόμαστε να επισκεπτόμαστε στα μπουζούκια, αλλά τον τελευταίο καιρό ομολογώ πως έχω πάθει πολιτισμικό σοκ με την πάρτη του! Δεν τολμάω να ανοίξω τηλεόραση, δεν τολμάω να ανοίξω περιοδικό και να μην πέσω πάνω στο pop είδωλο με όποια πιθανή ιδιότητα μπορεί να υπάρξει στην ελληνική showbiz!
Τσίχλα πάω να φάω, πάνω στη φάτσα του Sakis πέφτω, στα μαγαζιά πάω, το Sakis ημίγυμνο βλέπω να διαφημίζει τα δικά του ρούχα παρακαλώ, γιαουρτάκι πάω να μασαμπουκώσω και στο νου μου έρχεται το Sakis να νιαουρίζει “νάνι νάνι”, φιλανθρωπία πάω να κάνω και βλέπω το Σάκη να ζουζουνίζει στο γρασίδι με χίλια πιτσιρίκια! Για να μην αναφερθώ στο X-Factor και τον τρόμο για το πότε θα ξεκινήσει ξανά με βασικό παρουσιαστή τον δουλευταρά Sakis, που κώλο δεν έχει βάλει κάτω τον τελευταίο καιρό!
Νισάφι Σάκη μου! Είπαμε να δουλεύεις πολύ, αλλά άσε και καμιά θέση ελεύθερη για κανέναν άλλο! Πόστο για πόστο δεν έχεις αφήσει που να μην έχεις καταλάβει, μαθαίνω πως άρχισαν πλέον να σε φοβούνται και οι βουλευτές μήπως στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση τους βγεις μπροστά, με τις Ρουβίτσες να ανεμίζουν σημαίες με το πρόσωπό σου στο Σύνταγμα!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!