Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Επέστρεψε στο Ηράκλειο ο 34χρονος Δημήτρης έπειτα από 41 ημέρες νοσηλείας


Επέστρεψε στην Κρήτη ο 34χρονος Δημήτρης από τα Μάλια, ο οποίος είχε δεχθεί πυροβολισμούς στο κεφάλι, στο Γκάζι τα ξημερώματα της 16ης Δεκεμβρίου, έξω από κλαμπ.

Χθες (26/01) ο Δημήτρης πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο «Γεννηματάς» έπειτα από 41 ημέρες νοσηλείας και το βράδυ επιβιβάστηκε στο πλοίο της γραμμής για Κρήτη. Από το πρωί βρίσκεται πίσω στο σπίτι του μετά από μία μεγάλη και αναίτια περιπέτεια που θα μπορούσε να έχει αποβεί μοιραία τόσο για τον ίδιο, όσο και για τον αδερφό του Γιάννη και τον φίλο τους.

Όπως είχε γράψει το creta24, o 34χρονος Δημήτρης που είχε δεχτεί σφαίρα στο κεφάλι από τον 36χρονο πιστολέρο, είχε χειρουργηθεί για δεύτερη φορά στις 18 Δεκεμβρίου από την χειρουργική ομάδα της Νευροχειρουργικής Κλινικής του «Γεννηματάς» με τη βοήθεια συστήματος νευροπλοήγησης, το οποίο ελαχιστοποιεί τις χειρουργικές βλάβες του εγκεφάλου.

Το βλήμα που είχε δεχτεί ο άνδρας από τα Μάλια δεν είχε εξέλθει του κρανίου, αλλά είχε παραμείνει κολλημένο στον εγκέφαλό του, καθώς είχε σταματήσει πάνω σε οστό, ενώ υπήρχε μόνο τραύμα εισόδου, γεγονός που έκανε την επέμβαση περίπλοκη.

Αν και αρχικά αναμενόταν να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο στις 22 Ιανουαρίου, και κάποιες θεραπείες που έπρεπε να κάνει να γίνονταν από γιατρούς του Βενιζέλειου νοσοκομείου, τελικά αποφασίστηκε ο 34χρονος να ολοκληρώσει τις θεραπείες του στο νοσοκομείο της Αθήνας και να βγει από το νοσοκομείο λίγες ημέρες μετά.

Πλέον στο πλευρό της συζύγου του και της οικογένειάς του θα μπορέσει να αναρρώσει σωματικά αλλά και ψυχικά από την σοκαριστική επίθεση.

Ο αδελφός του, Γιάννης, τραυματίστηκε ελαφρύτερα και από τις 22 Δεκεμβρίου βρίσκεται σπίτι του στα Μάλια, ενώ ο 28χρονος Φραγκίσκος που επίσης είχε δεχτεί πυροβολισμό στο κεφάλι, και έχει επίσης επιστρέψει στην Κρήτη, υποβλήθηκε πριν από λίγες ημέρες ξανά σε χειρουργείο και αφαιρέθηκαν οι οκτώ βίδες που είχαν τοποθετηθεί στη γνάθο του.

 

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!