Πύργος: Διαρρήκτης εισέβαλε σε ψητοπωλείο και άδειασε το ταμείο – Καρέ καρέ οι κινήσεις του


Διαρρήξεις σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Πέμπτης 12 Οκτωβρίου σε δύο ψητοπωλεία στον Πύργο Ηλείας.

Συγλεκριμένα, στο βίντεο που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το patrisnews.gr κάμερα κλειστού κυκλώματος έχει καταγράψει καρέ-καρέ τις κινήσεις του δράστη ο οποίος τα ξημερώματα της Πέμπτης διέρρηξε δύο ψητοπωλεία στον Πύργο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας, ο δράστης εισέβαλε στις 2:34 τα ξημερώματα στο ψητοπωλείο που βρίσκεται στην οδό Πατρών.

Στο βίντεο από την κάμερα ασφαλείας έχει καταγραφεί η στιγμή που ο δράστης μπαίνει στην επιχείρηση, χωρίς να έχει μάλιστα καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του,ενώ καταγράφεται η προσπάθειά του να διαρρήξει το μαγαζί.

Συγκεκριμένα, στο εν λόγω βίντεο ο δράστης φαίνεται να σπάσει την πόρτα της επιχείρησης χρησιμοποιώντας λοστό, μπαίνει στο εσωτερικό και σύμφωνα με την ίδια πηγή αρπάζει το ποσό των 100 ευρώ που υπήρχε στην ταμειακή μηχανή και φεύγει προκειμένου να μεταβεί στον επόμενό του στόχο.

Δείτε το βίντεο

Αξίζει να σημειωθεί πως ο δράστης είναι γνωστός στις αρχές για τις παραβατικές του πράξεις στην περιοχή.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως οι αρχές έπειτα από πληροφορίες που είχαν στην διάθεσή τους, κατάφεραν να εντοπίσουν τον δράστη και να τον συλλάβουν.

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!