Ποια εκπομπή της ΝΕΡΙΤ κοστίζει σχεδόν ένα εκατομμύριο ευρώ;

Απαράδεκτα υψηλά ποσά για την εκπομπή!


Μπορεί να μη σκίζει σε τηλεθέαση, κάποιοι όμως αποφάσισαν ότι σχεδόν ένα εκατομμύριο ευρώ είναι ένα λογικό ποσό για μια εκπομπή στη δημόσια τηλεόραση. Ο λόγος για το “Μένουμε Ελλάδα”, που σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Real News», θα κοστίζει στη ΝΕΡΙΤ 936.459 ευρώ για τα 120 επεισόδια της σεζόν.

Τα νούμερα προκύπτουν από την απόφαση της διοίκησης της ΝΕΡΙΤ που αναρτήθηκε στη Διαύγεια με ημερομηνία 17 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με την οποία εγκρίνεται η ανάθεση εκτέλεσης της μεικτής παραγωγής «Μένουμε Ελλάδα» στην εταιρεία Media Hub Studios.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την εκπομπή αυτή, η ΝΕΡΙΤ θα παρέχει μια βάρδια στούντιο πλήρως εξοπλισμένο και στελεχωμένο, διευθυντή παραγωγής, σκηνοθέτη, και μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών πρόσληψής τους στη ΝΕΡΙΤ, τους παρουσιαστές Γιώργο Αμυρά, Ρένια Τσιτσιμπίκου και τον σκηνοθέτη θεμάτων, Μιχάλη Λυκούδη.

amiras
Ρένια Τσιτσιμπίκου – Γιώργος Αμυράς, οι βασικοί παρουσιαστές του “Μένουμε Ελλάδα”

 

Θα ήταν ενδιαφέρουσα μια εξήγηση για το πού ακριβώς θα ξοδεύονται λοιπόν τα 6.500 που προκύπτουν ανά εκπομπή, ειδικά αν λάβει κανείς υπόψη ότι επί ΕΡΤ το κόστος ανά επεισόδιο της ίδιας εκπομπής (που ήταν και τότε μεικτή παραγωγή) δεν ξεπερνούσε τις 2.230 ευρώ.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!