Πάλι φταίνε οι δημοσιογράφοι!

Έξαλλος ο Τομπούλογλου: Αφήστε με να φύγω!


Δε φταίει εκείνος που έβαλε τον φάκελο με τη μίζα των 25.000 ευρώ στον κόρφο του, απειλώντας πως σε διαφορετική περίπτωση θα «κατέστρεφε» διαφημιστική εταιρία. Φταίνε οι δημοσιογράφοι που έβγαλαν στη… φόρα τα έργα και τις ημέρες του Χάρη Τομπούλογλου.

Ο πρώην πρόεδρος του νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού αφέθηκε, αργά το βράδυ του Σαββάτου, ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και εγγύηση 150.000 ευρώ.
Βγαίνοντας από το γραφείο του ανακριτή ευχαρίστησε το Θεό, τη Δικαιοσύνη και τα έβαλε με τους δημοσιογράφους που τον καταδίκασαν… άδικα!

Λίγες ώρες μετά τη δημοσιοποίηση του video από τη στιγμή που παίρνει τον φάκελο με τη μίζα, ο Χάρης Τομπούλογλου δε δίστασε να… βγει από πάνω. «Ευχαριστώ μόνο όσους επιφυλάχθηκαν και δε με καταδίκασαν τηλεοπτικά», είπε κι έφυγε.

Όταν οι δημοσιογράφοι προσπάθησαν να τον ακολουθήσουν για να ρωτήσουν περισσότερα, ο πρώην διοικητής του Παίδων Αγλαΐα Κυριακού έβγαλε… νύχια: «Θέλω να πάω σπίτι μου! Σας παρακαλώ αφήστε με» είπε στον ρεπόρτερ του τηλεοπτικού σταθμού Alpha.

«Δε θα ξαναγίνω βορρά στα τηλεοπτικά μέσα», πρόσθεσε κι έφυγε.

Αυτό που δεν είδε ο κ. Τομπούλογλου ήταν πως την ώρα που άλλοι συλαμβάνονται για χρέη λίγων ευρώ στο Δημόσιο ή σε ασφαλιστικά Ταμεία και περνούν τα Χριστούγεννα στο κρατητήριο σα να είναι οι χειρότεροι εγκληματίες, εκείνος φεύγει ελεύθερος μετά την απολογία του.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!