Ό,τι πάρεις 100!

Αυτά άστα κάτω, έχουν 180 ευρώ!


Αυτά άστα κάτω, έχουν 180 ευρώ!

Αυτά άστα κάτω, έχουν 180 ευρώ!

Αυτά άστα κάτω, έχουν 180 ευρώ!

Η Μαριέττα Χρουσαλά-Πατίτσα ανακοίνωσε με χαρά σήμερα ότι είναι online η καινούργια της επιχειρηματική πρόταση. Με την ίδια λοιπόν χαρά μπήκα και εγώ στο site της για να δω τι έχει κάνει το κορίτσι και μου κόπηκε σε χρόνο dt!
Όταν μπήκα στο gallery δεν πίστευα στα μάτια μου! Σταμάτησα, έκανα άλλο ένα καφέ και κάθισα ξανά μήπως έφταιγα εγώ γι΄αυτό που είχα δει. Το σοκαριστικό ήταν ότι έβλεπα το ίδιο ακριβώς προϊόν και κυρίως στις ίδιες τιμές.
Untitled-1
Σανδάλια λαχανόκηπος, νυφικός στολισμός τραπεζιού, με φτερά για να περπατάς πιο γρήγορα και διάφορα άλλα τέτοια με πολλά μπιρμπιλόνια επάνω σε πολύ καλές τιμές. Μόνο από 100 έως 180 ευρώ. Είχε βέβαια και κάποια πιο σκέτα για εσένα που είσαι πιο minimal και θες μόνο ένα λιτό animal print, μόνο με 80 ευρώ. Μάλλον θα ακρίβυνε το μεροκάματο του Πακιστανού σκέφτηκα, αλλά μετά διάβασα ότι τα περισσότερα είναι μοναδικά (μπούχαχα) οπότε χαλάλι γιατί θα τα φτιάχνει η κοπελιά με τη μάνα της!
Λοιπόν για να είμαι ξεκάθαρος…
Μην αρχίσω να βλέπω στο δρόμο κορίτσια κάθε ηλικίας με τέτοια πράγματα στα πόδια τους και σκέφτομαι τα χρήματα που πιθανόν έχουν δώσει για αυτά, γιατί θα βάλω κατηγορία street fashion και θα πέσει πολύ κράξιμο. Εγώ το είπα και ευθύνη δεν φέρω!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!