Ο Μάικ ο Φασολάκης στο Christmas Kids Festival

Ο Μάικ ο Φασολάκης στο Christmas Kids Festival!


Ένα φεστιβάλ παιδικής έμπνευσης που διοργανώνεται από την «Κορυφογραμμή» το Σάββατο 21 & Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013 στο Εμπορικό Κέντρο SmartPark στα Σπάτα. Ο Μάικ ο φασολάκης, το μικρό καταπράσινο φασολάκι, θα είναι μαζί μας, στο Christmas Kids Festival αυτή την Κυριακή 4 με 5 το απόγευμα. Ο μικρός μας Φασολάκης θα παίξει και θα φωτογραφηθεί με τους μικρούς μας φίλους και θα χαρίσει αγάπη και χαρά σε όλους.

Σας περιμένουμε όλους στο εμπορικό κέντρο Smart Park στα Σπάτα αυτό το Σαββατοκύριακο από τις 10 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα όπου μέσα από ένα σύνολο 41 βιωματικών δραστηριοτήτων, τα παιδιά θα παίξουν και θα μάθουν, θα χαρούν και θα διασκεδάσουν.

Περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικό πρόγραμμα στο http://www.ckf.gr/ και στη σελίδα μας στο facebook.

Είσοδος: 2 ευρώ (η είσοδος αφορά μόνο τα παιδιά και δεν υπάρχει καμία άλλη επιβάρυνση μέσα στο χώρο του φεστιβάλ)

Διοργάνωση: ΜΚΟ Κορυφογραμμή

Για την υποστήριξη του συλλόγου «Το χαμόγελο του παιδιού»

unnamed

 Λίγα λόγια για την Κορυφογραμμή

Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός «Κορυφογραμμή» ιδρύθηκε το 2011 και έχει ως στόχο την υποστήριξη και προβολή νέων δημιουργών, την καλλιέργεια της έκφρασης και την ανάπτυξη της δημιουργικότητας με αναφορά στον πολιτισμό και στο ευ ζην. Έως σήμερα ο οργανισμός έχει παρουσιάσει μέσω του portal www.korifogrami.gr περισσότερους από 500 νέους δημιουργούς με 1.300 δημοσιεύσεις προσωπικών κειμένων, ποίησης, βιβλίου, θεάτρου και εικαστικών προσελκύοντας πάνω από 81.000 μοναδικούς αναγνώστες από 86 χώρες ενώ υλοποίησε 5 μεγάλα events με άξονες τη δημιουργικότητα τον κοινωνικό πολιτισμό και το παιδί, όπου προσέλκυσαν συνολικά 8.500 συμμετέχοντες.

Υπεύθυνη παραγωγής: Ελιζα Τσολακου Eliza.tsolakou@spintop.gr 6944143814

Υπεύθυνος επικοινωνίας: Αλέξανδρος Καραμαλίκης akaramalikis@gmail.com 6946 492740

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!