Ο 19 χρονος φοιτητής που θα χάσει live την παρθενιά του για λογαριασμό της τέχνης

Σε μια περφόρμανς για τη σχολή Καλών Τεχνών του Λονδίνου.


Ο Clayton Pettet είναι 19 ετών και φοιτητής στη Σχολή Καλών Τεχνών του Λονδίνου, Central Saint Martins, και τον Ιανουάριο, μέσα στο πλαίσιο της εργασίας του, οδεύει στο να χάσει την παρθενιά του, κάνοντας ασφαλές, παθητικό σεξ για πρώτη φορά στη ζωή του, ως performance.

Ο 19χρονος, που είναι γκέι και βρίσκεται στο δεύτερο έτος των σπουδών του, τιτλοφορεί την περφόρμανς του “Art School Stole My Virginity” (η Σχολή Καλών Τεχνών έκλεψε την παρθενιά μου) και θα την παρουσιάσει, για μία και μοναδική φορά, σε γκαλερί στο Hackney του Λονδίνου, στις 25 Ιανουαρίου του 2014, με τη συμμετοχή/συνεργασία ενός φίλου του.

Περίπου 75 συμφοιτητές του (και οι καθηγητές του) αναμένεται να παραβρεθούν ενώ την performance θα ακολουθήσει συζήτηση του φοιτητή με το κοινό. Όπως δηλώνει, σκοπεύει να τους ρωτήσει, εκτός των άλλων, αν παρατήρησαν κάποια αλλαγή στη συμπεριφορά του παρτενέρ του.

“Ο πολιτισμός μας θεωρεί ότι η παρθενιά είναι κάτι πολύτιμο και σημαντικό, οπότε εγώ αποφάσισα να χρησιμοποιήσω τη δική μου -και την απώλειά της- για να δημιουργήσω ένα κομμάτι που θεωρώ πως θα προκαλέσει ενδιαφέρουσα συζήτηση σχετική με το θέμα”, δήλωσε ο ίδιος.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!