Ναύπακτος: Αστυνομικός τραυματίστηκε από οδηγό κατά τη διάρκεια ελέγχου – Τον έπιασε από το χέρι και τον έσυρε με το αυτοκίνητο


Ένας αστυνομικός τραυματίστηκε από 22χρονο οδηγό αυτοκινήτου, κατά τη διάρκεια ελέγχου που έγινε το βράδυ της Τρίτης 16/4 στη Ναύπακτο.

Όλα ξεκίνησαν όταν αστυνομικοί του τμήματος Ναυπακτίας επιχείρησαν να ελέγξουν ένα αυτοκίνητο. Ο οδηγός όχι μόνο δεν σταμάτησε για έλεγχο, αλλά πάτησε γκάζι και έκανε επικίνδυνους ελιγμούς, μπαίνοντας στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, στην προσπάθειά του να διαφύγει. Δεν τα κατάφερε, όμως, και το όχημα ακινητοποιήθηκε.

Σύμφωνα με το nafpaktianews.gr, αμέσως μετά, την στιγμή που ένας 42χρονος αρχιφύλακας είχε πλησιάσει το αυτοκίνητο για να προχωρήσει στον προβλεπόμενο έλεγχο, ο οδηγός έβαλε όπισθεν, έπιασε από το χέρι τον αστυνομικό, τον κράτησε και τον έσυρε για λίγα μέτρα τραυματίζοντάς τον ελαφρά.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν τελικά να συλλάβουν τον οδηγό και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, επικίνδυνη οδήγηση και επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Ο 42χρονος αρχιφύλακας μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

 

 

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!