Mila Kunis και Ashton Kutcher ντροπιάζουν τα tabloids με τον πιο cool τρόπο: Όχι, δεν χωρίσαμε!


Η Mila Kunis και ο Ashton Kutcher, ένα από τα πλέον διάσημα ζευγάρια του Χόλιγουντ, εδώ και καιρό είχαν να αντιμετωπίσουν τις φήμες που τους ήθελαν να χωρίζουν και μάλιστα με άσχημο τρόπο.

Τα πάντα είχαν γραφτεί για τους δυο τους, μέχρι ότι εκείνη δεν του επιτρέπει να βλέπει τα παιδιά τους και άλλα παραφουσκωμένα. Όλο αυτό το διάστημα το ζευγάρι δεν είχε απαντήσει, μέχρι που απ’ ό,τι φαίνεται δεν άντεξαν άλλο κι αποφάσισαν να διαψεύσουν τα tabloids με τον πλέον cool τρόπο.

Με ένα βιντεάκι που τους δείχνει μέσα στο αυτοκίνητό τους, εκείνη κρατάει το κινητό της στο χέρι, διαβάζοντας ακόμη ένα πρωτοσέλιδο που κάνει λόγο για το τέλος στη σχέση τους και μαζί σχολιάζουν το αποκαλυπτικό δημοσίευμα.

View this post on Instagram

Ashton Kutcher and Mila Kunis set the record straight on their split rumors: They're all alright. (: @aplusk)

A post shared by E! News (@enews) on Jun 19, 2019 at 7:58pm PDT

«- Και για πες τι μας συμβαίνει;

-Τελειώσαμε;

-Τελειώσαμε;! Ω, Θεέ μου. Και τι θα κάνουμε τώρα;

-Έχει κι άλλο. Σου παίρνω τα παιδιά!

-Τι; Δεν θα βλέπω τα παιδιά μου;

-Κι έχω και ένα σκοτεινό μυστικό

-Ποιο είναι αυτό;».

Γενικώς, το ζευγάρι τρολάρει αγρίως μέχρι το τέλος του βίντεο και στο τέλος ευχαριστεί και κάποια Μελίσα, μάλλον τη δημοσιογράφο, η οποία ξόδεψε χρόνο και φαντασία για να στήσει ένα ολόκληρο πρωτοσέλιδο fake news για τη σχέση τους…

The post Mila Kunis και Ashton Kutcher ντροπιάζουν τα tabloids με τον πιο cool τρόπο: Όχι, δεν χωρίσαμε! appeared first on Peoplegreece.com.



πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!