Μετά τα μπουγελώματα πιάστε τα … – Η νέα μόδα στα κοινωνικά δίκτυα

Έκλεισε τον κύκλο του το «Ice Bucket Challenge», το μπουγέλωμα με παγωμένο νερό, αλλά μια νέα καμπάνια ξεκίνησε στο διαδίκτυο, πάλι για καλό σκοπό, ευελπιστώντας να επαναλάβει την επιτυχία του.


Απαιτούμενο για όσους άντρες (αποκλειστικά) θέλουν να συμμετέχουν στην καμπάνια #feelingnuts είναι να πιάσουν τα γεννητικά τους όργανα και να φωτογραφηθούν.
download (1)
Ο Χιου Τζάκμαν και ο Τζέιμι Ολιβερ είναι δύο μόνο από τους δεκάδες διάσημους άνδρες που έχουν ποζάρει τις τελευταίες ημέρες κρατώντας τα… απόκρυφά τους. Δεν πρόκειται για άσεμνη κίνηση, ούτε για προκλητικά χυδαία μόδα. Όπως και στην περίπτωση των παγωμένων μπουγέλων, η νέα μανία έχει καλό σκοπό.
download
Πρόκειται για μια καμπάνια που αποσκοπεί στην ευαισθητοποίηση των ανδρών, προκειμένου να κάνουν τακτικά εξετάσεις για τον καρκίνο των όρχεων. Οι άντρες καλούνται να φωτογραφηθούν κρατώντας τα γεννητικά τους όργανα, να δημοσιοποιήσουν την φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να προκαλέσουν κάποιον να τους μιμηθεί.

Η καμπάνια με τα μπουγελώματα, για το ALS, τον οργανισμό για τη Νόσο Λου Γκέρινγκ στις ΗΠΑ, συγκέντρωσε πάνω από 100 εκατομμύρια δολάρια.
images
H καμπάνια #feelingnuts όμως δεν έχει στόχο να μαζέψει δωρεές, παρά μόνο να «μάθει» στους άνδρες να εξετάζουν τον εαυτό τους, προκειμένου να προλάβουν έγκαιρα τον καρκίνο των όρχεων.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!