
Μεσολόγγι: Διακόπηκε η δίκη του κρεοπώλη για την δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου – «Δολοφόνε» φώναξε η μητέρα του 31χρονου στον κατηγορούμενο
Διακόπηκε η δίκη του κρεοπώλη, ο οποίος κατηγορείται για την δολοφονία του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου πριν από 1,5 χρόνο στο Μεσολόγγι. Η δίκη επρόκειτο να ξεκινήσει σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αγρινίου, ωστόσο, οι δικηγόροι τόσο της οικογένειας του Μπάμπη, όσο και του κατηγορούμενου ζήτησαν διακοπή, καθώς είχαν άλλες δίκες.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα aixmi-news.gr, ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στα δικαστήρια συνοδευόμενος από ισχυρή αστυνομική δύναμη, ενώ στην αίθουσα βρέθηκαν συγγενείς του Μπάμπη, αλλά και του κρεοπώλη, καθώς και οι μάρτυρες.
Αντικρίζοντας τον κατηγορούμενο η μητέρα του Μπάμπη τον αποκάλεσε «δολοφόνο». Το κλίμα, πάντως, σε γενικές γραμμές ήταν ήρεμο.
Στο μεταξύ απουσίαζαν πολλοί από τους ενόρκους και δεν μπορούσε να προχωρήσει ούτε η διαδικασία της κλήρωσης. Έτσι η Έδρα αποφάσισε να κάνει αύριο το πρωί την κλήρωση των ενόρκων, αφού πρώτα ειδοποιηθούν όλοι από την αστυνομία. Όπως ανέφερε η Πρόεδρος δεν θα μπει στην ουσία της υπόθεσης και θα δοθεί νέα ημερομηνία.