Μαρία Κορινθίου για Breakfast: «Γινόντουσαν επιθέσεις, ότι εγώ διαρρέω πράγματα»


Μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη στην Ελένη Τσολάκη και την εκπομπή «Πρωινό Σου Σου» παραχώρησε η Μαρία Κορινθίου. Η ηθοποιός μίλησε για την τηλεόραση, την παρουσίαση, αλλά και τον χαμό που είχε γίνει σχετικά με το πρωινό του Star.

«Από πάντα ήθελα να κρατάω την αλήθεια μου, την ταυτότητά μου. Ο κόσμος δεν με γνωρίζει 100%, δεν γνωρίζει το Μαράκι. Κρατάω κομμάτια δικά μου κρυμμένα για να επιβιώσω, επειδή είμαι πολύ ευαίσθητη και ευάλωτη στα κουτσομπολιά. Δεν μπορώ να συνηθίσω το κουτσομπολιό και τα κακά σχόλια απλά έχω μάθει να τα αντιμετωπίζω. Ο πιο δύσκολος χώρος από άποψη παρασκηνίου, είναι παρουσίαση στην τηλεόραση. Θα ξαναέκανα παρουσίαση. Το μάθημα που πήρα από την παρουσίαση στην τηλεόραση είναι πώς μπορώ να ισορροπήσω μέσα σε μια δύσκολη κατάσταση», είπε αρχικά η Μαρία Κορινθίου.

Η Μαρία Κορινθίου είπε για όσα είχαν συμβεί σχετικά με το πρωινό του Star: «Πολύ κουβέντα για κάτι που δεν ξεκίνησα εγώ. Γινόντουσαν και επιθέσεις, ότι εγώ διαρρέω πράγματα. Μετά από κάποια στιγμή, είπα… αρκετά! Τι σούσουρο ήταν αυτό; Αν μιλάω με το Star, με τον ΑΝΤ1… Αφού όλοι μιλάνε με όλα τα κανάλια. Ούτως ή άλλως εγώ δεν μίλησα. Όλα αυτά ξεκίνησαν από αλλού».

Κλείνοντας, η Μαρία Κορινθίου ανέφερε: «Δεν με είδα ποτέ στο Πρωινό του ΑΝΤ1. Χύνεται πολύ αίμα στις πρωινές εκπομπές, δεν ξέρω αν θέλω να μπω στη διαδικασία να κάνω εκπομπή με τον Γιάννη. Στα social media σβήνω σχόλια που εμπεριέχουν σεξουαλικό και υβριστικό περιεχόμενο».

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!