Το Λονδίνο χάθηκε μέσα στην ομίχλη – Σκηνές τρόμου στη Βρετανική πρωτεύουσα

Δείτε τις φωτογραφίες που δημιουργούν δέος!


Ένα στρώμα πυκνής ομίχλης κάλυψε σήμερα το Λονδίνο, με αποτέλεσμα να προκληθούν αλλεπάλληλες ακυρώσεις στις πτήσεις των αεροπλάνων καθώς και καθυστερήσεις στα δρομολόγια των φέρι. Μετά από μια ημέρα γεμάτη ομίχλη, χαμηλές θερμοκρασίες και κίνηση, το Λονδίνο θα ήταν το τελευταίο μέρος που θα περίμενες να αντικρίσεις ένα μαγευτικό ηλιοβασίλεμα.

Οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από το ελικόπτερο της αστυνομίας δείχνουν ένα εντυπωσιακό θέαμα. Αυτό βέβαια δεν αναπληρώνει το χάος το που δημιουργήθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο, αφού ακυρώθηκαν 66 πτήσεις και υπήρχαν καθυστερήσεις στα δρομολόγια των φέρι και κατά συνέπεια προβλήματα στις μετακινήσεις των κατοίκων.

Η ομίχλη κάλυψε το ανατολικό Λονδίνο, μειώνοντας την ορατότητα στο ελάχιστο, κάτι που δημιούργησε αρκετά προβλήματα ακόμη και στους οδηγούς των αυτοκινήτων.  Το Met Office δήλωσε ότι υπάρχουν πυκνές συστάδες ομίχλης σε όλη την νοτιοανατολική Αγγλία, και θα χρειαστεί πάνω από το κανονικό για να καθαρίσουν τελείως.

Επίσης, προειδοποίησε το κοινό για την αναστάτωση στις μετακινήσεις, με την ορατότητα να αναμένεται να μειωθεί σε κάτω από 50 μέτρα σε ορισμένα σημεία.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!