Λάρισα: «Την μαχαίρωσα μέχρι θανάτου έπειτα από τσακωμό» είπε στους αστυνομικούς ο 21χρονος που σκότωσε την μητέρα του – Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες γειτόνων


Σοκ έχει προκαλέσει το νέο έγκλημα που σημειώθηκε την Δευτέρα (12/05) στη Λάρισα, όταν μια γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή εντός του σπιτιού της φέροντας τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο. Δράστης της άγριας δολοφονίας φέρεται να είναι ο ίδιος της ο γιος, ο οποίος συνελήφθη. «Την μαχαίρωσα μέχρι θανάτου έπειτα από τσακωμό» φέρεται να ισχυρίστηκε ο 21χρονος στους αστυνομικούς, ενώ συγκλονισμένοι είναι οι κάτοικοι της περιοχής που τονίζουν ότι δεν μπορούν να το «χωνέψουν».

Όπως έγραψε το enikos.gr, το πρωί της Δευτέρας 12 Μαΐου 2025, ο 21χρονος γιος της 52χρονης γυναίκας, φέρεται να σκότωσε την μητέρα του με μαχαίρι και στην συνέχεια να ζήτησε βοήθεια από έναν ξάδελφό του, με τον οποίο προσπάθησε να ξεφορτωθεί το πτώμα. Οι δύο άνδρες φέρεται να τύλιξαν την άτυχη γυναίκα σε ένα πάπλωμα και το απόγευμα προσπάθησαν να ξεφορτωθούν το πτώμα της.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έγιναν αντιληπτοί από κάποιον ο οποίος κάλεσε την αστυνομία. Στο σημείο έφτασαν άμεσα άνδρες της Ασφάλειας, οι οποίοι εντόπισαν το πτώμα της 52χρονης και προχώρησαν στην σύλληψη του 21χρονου γιου της και του ανιψιού της.

Πηγή φωτογραφίας: larissanet

Τι ισχυρίζεται ο 21χρονος

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 21χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 52χρονη μητέρα του, ύστερα από έναν έντονο τσακωμό που είχαν τις πρωινές ώρες. Τα λεγόμενα του 21χρονος φέρεται να επιβεβαιώνει και ο ξάδελφός του.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 21χρονος δεν έχει απασχολήσει μέχρι σήμερα τις Αρχές για τυχόν χρήση ναρκωτικών ή ενδοοικογενειακή βία ούτε φέρεται να είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρικό ίδρυμα, με τους λόγους που οδήγησαν σε αυτή την πράξη να παραμένουν υπό διερεύνηση.

Λάρισα, δολοφονία
Πηγή φωτογραφίας: larissanet

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των γειτόνων

«Εγώ βγήκα έξω και άκουσα φασαρία. Μένω εδώ στην γωνία. Πού να πάει το μυαλό μου εμένα για αυτό το πράγμα. Ήμουν έξω με τον σκύλο και πέρασαν αυτοί κάποια στιγμή, ήταν ψιλοαγριεμένοι αλλά μετά τους είδα που τους είχαν μαζεμένους εδώ. Δεν ξέρω τι έγινε. Μετά είπαν ότι έγινε φόνος. Δεν ήξερα την εν λόγω οικογένεια, απλά επειδή έχω και εγώ σκύλο, τους έβλεπα να περνούν από εδώ με τα σκυλάκια τους. Ήσυχη γυναίκα ήταν, ήρεμη, δεν είχε δώσει δικαίωμα. Στεναχωρήθηκα γιατί έμαθα ότι είναι η μητέρα του και το να φεύγει μια μάνα από τα χέρια του γιου της είναι ανατριχιαστικό. Δεν μπορώ να το χωνέψω ακόμα» δήλωσε στο Larissanet.gr ένας γείτονας της οικογένειας. 

Μια γυναίκα, μιλώντας στο ίδιο μέσο ενημέρωσης τονίζει ότι: «Άκουσε μια γυναικεία φωνή που τσίριζε…».

«Είδα αίματα»

«Το επάγγελμά της ήταν καθαρίστρια. Βρέθηκε γυμνή από τη μέση και κάτω λένε. Είδα κάποια αίματα, τα οποία δεν είχα καταλάβει ότι ήταν αίματα. Δεν μπορούσε κανείς να το φανταστεί», τόνισε μια άλλη κυρία.

Λάρισα, δολοφονία

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!