Ιστορική νίκη του Ολυμπιακού

Ενθουσιασμένος ο Καρεμπέ!


Χαρούμενος για το αποτέλεσμα, αλλά προσγειωμένος ενόψει της ρεβάνς σε είκοσι μέρες στο Μάντσεστερ δήλωσε ο σύμβουλος στρατηγικής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κριστιάν Καρεμπέ, μιλώντας μετά τον αγώνα με την Γιουνάιτεντ και την τεράστια νίκη της ομάδας: «Πρέπει να είμαστε φιλόδοξοι και να πιστεύουμε στα όνειρά μας. Το ματς στο Ολντ Τράφορντ θα είναι μία άλλη ιστορία. Ό,τι συνέβη εδώ και την… έπαθε η Γιουνάιτεντ μπορεί να γίνει με εμάς εκεί. Η Γιουνάιτεντ θα έχει μεγάλη ώθηση από τον κόσμο της.

Είναι μία ιστορική εμφάνιση και μία ιστορική νίκη για εμάς. Είναι η πρώτη νίκη ελληνικής ομάδας κόντρα στην Γιουνάιτεντ. Από αύριο θέλουμε να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Για τον αγώνα στην Αγγλία εμείς θα πρέπει να προστατεύουμε το σκορ που πήραμε σήμερα, το 2-0», τόνισε αρχικά ο Γάλλος και συνέχισε:

«Στο ματς με την Παρί προδοθήκαμε από τα λάθη μας όμως μάθαμε από αυτά. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για την συνέχεια. Πριν την ρεβάνς με την Γιουνάιτεντ υπάρχουν τα παιχνίδια με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ. Είναι αγώνες που πρέπει να τους προσέξουμε. Όσο για την αναμέτρηση με την Γιουνάιτεντ εμείς ήμασταν έτοιμοι να παλέψουμε σκληρά και το δείξαμε. Ο γίγαντας όμως παραμένει η Γιουνάιτεντ. Εμείς δείξαμε πως είμαστε ανταγωνιστικοί όπου και εάν παίζουμε.

Στην αγγλική ομάδα πάντως εξεπλάγησαν ευχάριστα από τις εγκαταστάσεις μας. Αυτά τα ματς είναι πολύ σημαντικά και μας δίνουν και εμάς πιο μεγάλη αναγνωσιμότητα. Είναι προνόμιο να παίζεις με την Γιουνάιτεντ για αυτόν τον λόγο. Μετά από μία δεκαετία που είχαμε παίξει με την Γιουνάιτεντ και χάσαμε έχουμε μεγαλώσει πολύ ως σύλλογος. Είναι κάτι λογικό».



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!