Ήρωας ο ταξιτζούλης!

 
Ήρωες οι ταξιτζήδες πραγματικά ήρωες!


 
Ήρωες οι ταξιτζήδες πραγματικά ήρωες!

 
Ήρωες οι ταξιτζήδες πραγματικά ήρωες!

 
Ήρωες οι ταξιτζήδες πραγματικά ήρωες!

Επιστρέφω στο σπιτάκι μου, πέφτω σαν σακί στον καναπέ μου και κολάω κομπρέσα στο μέτωπο να συνέλθω! Μέσα στην κίνηση από το πρωί έφριξα η γυναίκα! Κόρνες, φωνές, φάσκελα, τσαμπουκάδες και φυσικά η τρεμπαναλαρία σε όλο της το μεγαλείο! Βγάλτε τους fashionμπατσούλιδες στο δρόμο να γλιτώσει η πλάση!
“Τι το βάζεις το δάχτυλο στη μύτη ρε βρωμιάρη-χωριάτη;! Πάρε ένα μαντήλι και φύσα βρε χαβούζα”! Αφού γλίτωσα τα πολλαπλά εγκεφαλικά σήμερα νομίζω πως δεν κινδυνεύω άμεσα! Ήρωας ο ταξιτζής σας λέω! Αν το έκανα κάθε μέρα για μια εβδομάδα θα έπρεπε να βρίσκομαι στο νοσοκομείο με χάπια και το γνωστό πουκαμισάκι… Ναι αυτό που δένει εξαιρετικά πίσω!
Πάρτε μετρό ρε παιδιά, χρησιμοποιήστε ηλεκτρικό, πάρτε ποδήλατο πάρτε τη γυναίκα σας στην ανάγκη, αλλά νισάφι πια με τα αυτοκίνητα! Δεν χωράμε σου λέω δεν το βλέπεις; Τόσα λεφτά έχουμε δώσει για να φτιάξουμε τα μέσα μαζικής μεταφοράς και η βενζίνη έχει ανέβει στα ύψη! Μην μιλήσω για καυσαέριο, τρύπα του όζοντος και τα σχετικά γιατί θα ξημερώσουμε και έχω να φτιάξω και τη σαλάτα μου!
Ποια μάσκα να με ισορροπήσει και ποια πατάτα να αναπλάσει τον ιστό στο μάτι μου μετά από όσα είδα;! Bοήθεια μας και αλλαγή ρότας παιδιά γιατί χανόμαστε!
 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!