iPhone 5S και iPhone 5C στην Ελλάδα στις 25 Οκτωβρίου

Επίσημη ανακοίνωση!


Το iPhone 5S και το iPhone 5C έρχονται στην Ελλάδα στις 25 Οκτωβρίου 2013. Είναι επίσημο πλέον, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Apple σχετικά με την κυκλοφορία των δύο νέων iOS 7 smartphones.

Η κυκλοφορία του iPhone 5S και iPhone 5C στην Ελλάδα στις 25 Οκτωβρίου 2013 συμπίπτει με την διάθεση των δύο νέων iPhone σε 25 νέες χώρες σε όλο τον κόσμο. Η Ελλάδα ανήκει σε αυτή την κατηγορία χωρών, πριν από το τρίτο κύμα διάθεσης που θα ακολουθήσει σε επιπλέον 16 χώρες την 1η Νοεμβρίου 2013.

Ετοιμαστείτε για ουρές σε καταστήματα Cosmote και Vodafone για την απόκτηση του iPhone 5S και iPhone 5C στην Ελλάδα από την επίσημη κυκλοφορία στις 25 Οκτωβρίου 2013.

Το iPhone 5S και iPhone 5C θα είναι επίσημα διαθέσιμα με 4G LTE από την Cosmote ενώ αναμένεται και η Vodafone να χρησιμοποιήσει το δικό της 4G LTE δίκτυο με την επίσημη ευλογία της Apple και το νέο προφίλ στο iOS 7 των iPhone 5S και iPhone 5C.

Η τιμή του iPhone 5S στην Ελλάδα θα ξεκινάει από τα 739 ευρώ, όπως και ένα χρόνο πριν με το iPhone 5.

Μένει να δούμε την διαθεσιμότητα του iPhone 5S στην Ελλάδα την ημέρα της επίσης κυκλοφορίας αλλά και την τιμή που θα προσφέρουν οι εταιρείες κινητής ανάλογα με το συμβόλαιο και το πάγιο. Παραμένει άγνωστο αν το χρυσό iPhone 5S θα κυκλοφορήσει σε αρκετά μεγάλη ποσότητα ή θα κυριαρχήσει το space gray iPhone 5S όπως έχει συμβεί μέχρι σήμερα στο εξωτερικό. Δεν αναμένονται προβλήματα στην κυκλοφορία και διαθεσιμότητα του iPhone 5C.

Cosmote και Vodafone επιβεβαιώνουν με δελτία τύπου την άφιξη του iPhone 5S και iPhone 5C στην Ελλάδα με κυκλοφορία στις 25 Οκτωβρίου 2013.

Η Cosmote αναφέρει “Τα δύο νέα μοντέλα iPhone 5S και 5C θα διατεθούν στην Ελλάδα την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου.Τα νέα μοντέλα της Apple θα κυκλοφορήσουν στη χώρα μας από το μεγαλύτερο εμπορικό δίκτυο καταστημάτων OTE – COSMOTE – ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Και τα δύο νέα iPhone υποστηρίζουν ταχύτητες 4G, που πρώτη προσέφερε στην Ελλάδα η COSMOTE βελτιώνοντας σημαντικά την εμπειρία των πελατών της στο mobile internet”.

Η Vodafone αναφέρει “Η Vodafone ανακοινώνει τη διάθεση των νέων iPhone 5S και 5C στην Ελλάδα, στις 25 Οκτωβρίου 2013. Μέσα από τα καταστήματα Vodafone, όλοι θα μπορούν να αποκτήσουν και τα δύο νέα μοντέλα και να συνδυάσουν τις πρωτοποριακές τους δυνατότητες με τη μοναδική εμπειρία mobile internet, μέσα από το γρήγορο και αξιόπιστο δίκτυο της. Όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν ένα από τα νέα iPhone 5S και iPhone 5C, θα μπορούν πολύ σύντομα να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους με την εγγραφή τους στο vodafone.gr.”



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!