Γκρουπ 6.400 Κινέζων τουριστών ξεσηκώνει τη Νότια Γαλλία [εικόνες]

Ο εργοδότης τους, τους έκανε δώρο ένα τετραήμερο στο Παρίσι και τη Νίκαια όπου πήγαν όλοι μαζί.


Συναγερμός σήμανε στη Γαλλία για την φιλοξενία 6.400 Κινέζων, υπαλλήλων της εταιρείας Tiens στους οποίους ο ιδιοκτήτης έκανε δώρο ένα τετραήμερο σε Παρίσι και Νίκαια με αφορμή τα 20α γενέθλια της εταιρείας. 

Ο γαλλικός οργανισμός τουρισμού με δυσκολία κατάφερε να διαχειριστεί το ατέλειωτο γκρουπ των Κινέζων τουριστών που κατέλυσαν σε πάνω από 40 ξενοδοχεία  και έκλεισαν «ρεζερβέ»  το Λούβρο και την γκαλερί Λαφαγιέτ για να εξυπηρετηθούν γρήγορα και να μην βρουν ουρά. 

828574_chin

Στη Νίκαια οι Κινέζοι τουρίστες έφτασαν όλοι μαζί έχοντας ως «μπροστάρη» τον γαλαντόμο εργοδότη τους ο οποίος προπορευόταν χαμογελαστός ανεβασμένος πάνω σε ένα τζιπ-αντίκα. 

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης η εταιρεία έκλεισε 4.760 δωμάτια σε συνολικά 79 διαφορετικά ξενοδοχεία μεταξύ των Καννών και του Μονακό ώστε να κοιμηθούν οι υπάλληλοί της. Για τη μετακίνησή τους χρησιμοποιήθηκαν 146 τουριστικά λεωφορεία. 

828579_kin_1

Υπολογίζεται ότι  οι διακοπές των 6.400 Κινέζων υπαλλήλων θα αποφέρουν στη γαλλική οικονομία 17,93 εκατ. ευρώ. Οι κινέζοι τουρίστες θεωρούνται και οι πιο γαλαντόμοι αφού υπολογίζεται ότι ξοδεύουν σχεδόν 7 χιλιάδες ευρώ σε κάθε ταξίδι τους.

Το διαβάσαμε στο lifo.gr.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!