Γιατί έχεις τα Jumbo πλάι σου…

…έχεις, τα Jumbo πλάι σου έχεις!!!


…έχεις, τα Jumbo πλάι σου έχεις!!!

…έχεις, τα Jumbo πλάι σου έχεις!!!

…έχεις, τα Jumbo πλάι σου έχεις!!!

 Ανοίγω χτες την TV και προς στιγμήν νομίζω ότι βλέπω τα Καλλιστεία  στον ANT1 καλέ, έτσι που είδα ντυμένη την Ζέτα Μακρυπούλια. Μέσα σε δευτερόλεπτα αρχίζω να αναρωτιέμαι  πόσο χρονών είναι και άλλα τέτοια γιατί είναι και λίγο μεγαλούτσικη για Σταρ Ελλάς 2011, μέχρι που συνειδητοποιώ ότι βλέπω DWTS 2 και είναι απλα ντυμένη κατι μεταξύ πριγκήπισσας, υποψήφιας και Barbie.
Το μαλλί κρεπαρισμένο, το στεματάκι μικρό και το φόρεμα απο βεστιάριο ή μήπως όχι; Η εφαρμογή τραγική με το φόρεμα να της κάνει πλαϊνά που δεν έχει ή μήπως όχι; Το μακιγιάζ κακόγουστα υπερβολικό ή μήπως όχι; Η τηλεθέαση μικρότερη αν η Ζέτα ντυνόταν κανονικά ή μήπως όχι;
Η απάντηση σε όλα αυτά τα κακεντρεχή ερωτήματα είναι πολύ απλή και απορώ που δεν την σκέφτηκα νωρίτερα και βασανιζόμουν άδικα, έτσι, αποφάσισα να την μοιραστώ μαζί σας.
Βρε, το κορίτσι επενδύει για το μέλλοντικό της κοινό το οποίο είναι κοριτσάκια σαν την ανιψιά μου, που μόλις την είδε έτρεξε να πάρει την κούκλα της, να της φορέσει ενα πράσινο φόρεμα απο το Jumbo και να την βάψει με την παλέτα της Barbie γοργόνας. Φανταστείτε χαρά που έκανε μόλις είδε ότι ήταν ίδια και μάλιστα χωρίς να χρειάζεται κομμωτές και στυλίστες.
Αντε τώρα να μου ζητάει η μικρή το σπίτι της Ζέτας αντί για Barbie τα Χριστούγεννα, να δω τι θα κάνω…



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!