Γάμος – Βάπτιση Καλοκαίρι 2011…

Μόνο αυτό μου έρχεται βλέποντας αυτές τις εμφανίσεις…


Μόνο αυτό μου έρχεται βλέποντας αυτές τις εμφανίσεις…

Μόνο αυτό μου έρχεται βλέποντας αυτές τις εμφανίσεις…

Μόνο αυτό μου έρχεται βλέποντας αυτές τις εμφανίσεις…

Παρουσιάζεται το απόλυτο μουσικό event, κατακαλόκαιρο και είσαι καλεσμένη. Καταλαβαίνω ότι υπάρχει μεγάλο θέμα, από την άποψη ότι όλες οι κάμερες είναι εκεί και δεν μπορείς παρά να κάνεις μια αξιοπρεπή εμφάνιση.
Αυτό σκέφτηκαν και οι κυρίες που βλέπουμε με πρώτη και καλύτερη την κυρία Μαριέττα Χρουσαλά – Πατίτσα το γένος Λαιμού με το κοραλλί φόρεμα απο την μπουτίκ Κίτσα χωρίς καμία γραμμή, άχρωμο και τελικώς αδιάφορο. Για να τα λέμε όλα όμως, αν έχετε καμία βάφτιση και βαριέστε να ντυθείτε, είναι μια καλή πρόταση συνδυασμένο με nude πέδιλα δε είναι ό,τι πρεπει για να περάσετε απαρατήρητη.
mpekatorou_mav_copy
Η κυρία Μαρία Μπεκατώρου θα ταίριαζε καταπληκτικά σε βάφτιση στη λέσχη αξιωματικών στη Ρηγίλλης με το τύπου χακί αμάνικο σακάκι και τη ροζ κουφετί φούστα που πρώτον κολλάει στο ψωμάκι και δεύτερον της περισσεύει ενα μεγάλο κομμάτι άνευ λόγου αν με ρωτάτε. Μαλλί αδιάφορο και μακιγιάζ τηλεοπτικό.
valanto_mav_copy
Η κυρία Βαλάντω Τρύφωνος σκέφτηκε να φορέσει ενα φόρεμα που βολεύει αν η βάφτιση που έχετε είναι αργά το απόγευμα και έχει και τραπέζι μετά για να μην είστε και τελείως απλή. Λάθος το κόψιμο αν έχεις ποδαράκια που δεν είναι καλαμάκια, το ύφασμα απλά δεν θα το σχολιάσω και ο συνδυασμός τσάντα, παπούτσι και μαύρο κρόσσι για γέλια.
Φιλική συμβουλή προς όλες τις κυρίες, να κάνουν κάνα σολάριουμ ή self tan ή spray tan ή τέλος πάντων κάτι όταν πηγαίνουν σε καλοκαιρινά events για να φαίνονται πιο όμορφες.
Βέβαια μεταξύ μας, το μαύρισμα δεν σώζει όλα τα υπόλοιπα , αλλά λέμε τώρα…



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!