Φως στο Τούνελ: «Δεν γνώριζα τον Μπάμπη και τον κρεοπώλη» – Τι υποστηρίζει ο 36χρονος κατηγορούμενος για αρχαιοκαπηλία


Στα σενάρια για παράνομες δραστηριότητες που αφορούν σε κυνήγι χαμένου θησαυρού στο Μεσολόγγι και περιπλέκουν τον γρίφο για το τι συνέβη το μοιραίο βράδυ της Πέμπτης 4 Ιανουαρίου, έριξε φως η εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

Ο 36χρονος κατηγορούμενος για αρχαιοκαπηλία μίλησε στην εκπομπή.

«Ξέρω γιατί κατηγορούμαι, αλλά η υπεξαίρεση περιλαμβάνει και το σκοπό πώλησης. Δεν μπορώ να πιστέψω αυτά που λένε. Γιατί να υπεξαιρέσω κάτι που εγώ δήλωσα, που εγώ παρέδωσα. Δεν υπάρχει καμία λογική σε αυτά που μου αποδίδονται», λέει χαρακτηριστικά.

Ανέφερε σε δημοσιογράφο της εκπομπής ότι οι πληροφορίες για το κύκλωμα που λυμαίνεται την περιοχή και για το που βρίσκεται χρυσός γίνεται «στόμα με στόμα».

«Βγαίνουν για κυνήγι θησαυρού. Δεν υπάρχει κυνηγός στην περιοχή που να μην ασχολείται και με αυτό το αντικείμενο. Δεν κατηγορώ και δεν το παίζω ειδικός αλλά είναι πιο εύκολο για αυτούς που ξέρουν και τα μέρη να έχουν έναν ανιχνευτή μετάλλων μαζί τους».

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το αν η δική του ανασκαφή συσχετίζεται με την δολοφονία του Μπάμπη απάντησε:

«Ο συσχετισμός δεν ισχύει γιατί εγώ εκεί ήμουν ένα μήνα νωρίτερα. Δεν τον ήξερα ούτε αυτόν ούτε τον κατηγορούμενο κρεοπώλη. Δεν έχω μιλήσει με τους ανθρώπους, ούτε γειά. Αποδεικνύεται από παντού. Τα ίδια είπα και στους αστυνομικούς που με ρώτησαν αν τους ξέρω. Μου πήραν το κινητό , μου κατάσχεσαν τον υπολογιστή , την ημέρα που ήρθαν στο σπίτι . Δεν βρήκαν κάτι. Έχουμε απλά ένα κοινό γνωστό…», καταλήγει.

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!