Εύη Βατίδου: «Η σοβαρότητα του τραυματισμού των εντολέων μου δεν δείχνει ότι η μηχανή έπεσε μόνη της» λέει ο δικηγόρος του μοτοσικλετιστή


«Η σοβαρότητα του τραυματισμού των εντολέων μου δεν δείχνει ότι η μηχανή έπεσε μόνη της» αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο δικηγόρος του μοτοσικλετιστή, Ζάννης Σιδέρης, σχετικά με το περιστατικό που σημειώθηκε στη Γλυφάδα και εμπλέκεται η Εύη Βατίδου.

Ο κ. Σιδέρης μίλησε στο MEGA για το περιστατικό, τονίζοντας πως «η μηχανή δεν κρύβεται, είναι στο γκαράζ του πελάτη δεν έχει λόγο να κρυφτεί. Σήμερα θα καταθέσουμε και αίτημα για τη διεξαγωγή πραγματογνωμοσύνης».

«Κλήθηκε η τροχαία την ώρα του περιστατικού. Έχει καταγραφεί το συμβάν, και βεβαίως υπάρχει εμβολισμός, το αυτοκίνητο έπεσε πάνω στη μηχανή και την ανέτρεψε. Δεν έπεσε μόνη της η μηχανή σε καμία περίπτωση. Το πόρισμα μιλά για επαφή ως αιτία πτώσης. Η μηχανή υπήρχε στο σημείο. Το αυτοκίνητο έπεσε πάνω στη μηχανή δεν μιλάμε για σύγκρουση πλοίων, η οποία ανετράπη. Δεν έπεσε μόνη της η μηχανή λόγω του οδοστρώματος. Η ίδια η κ. Βατίδου ανέτρεψε τη μηχανή», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Τι συνέβη σύμφωνα με την εκδοχή του μοτοσικλετιστή

«Παρουσιάζεται μία κατάσταση με δύο ανθρώπους σαν να μην έχουν σώας τας φρένας που αρχίζουν και χτυπούν αυτοκίνητο. Η κ. Βατίδου παραβίασε κόκκινο σηματοδότη, της έγινε μία σύσταση και αντέδρασε άσχημα. Ακολούθησε ένα φραστικό επεισόδιο μεταξύ τους. Στη συνέχεια το ζευγάρι έφυγε να πάει προς το σπίτι του και όχι σε κάποια ερημιά όπως ακούστηκε από την άλλη πλευρά, ούτε ήταν ο μοτοσικλετιστής μόνος του όπως υπονοείται από την άλλη πλευρά και η κ. Βατίδου στην ουσία καταδίωξε το αυτοκίνητο», ανέφερε ο κ. Σιδέρης.

«Φτάνουμε στο συμβάν που ήταν κοντά στο σπίτι του ζεύγους. Δεν έσπασε καθρέφτη ο πελάτης μου. Δεν την έβρισε την κ. Βατίδου ο πελάτης μου. Αντέδρασε άσχημα λόγω της σύστασης. Η κ. Βατίδου χτύπησε τη μοτοσικλέτα και το όχημα ανετράπη και έπεσαν και οι 2. Και από την πτώση έσπασε χέρι, πόδι και πλευρό. Προσπάθησε να φύγει η κ. Βατίδου από το συμβάν και δεν μπόρεσε γιατί κόλλησε το αμάξι. Η σοβαρότητα του τραυματισμού των εντολέων μου δεν δείχνει ότι η μηχανή έπεσε μόνη της», συνέχισε.

Τι υποστηρίζει η Εύη Βατίδου

Υπενθυμίζεται πως η Εύη Βατίδου αφέθηκε ελεύθερη χωρίς κανένα περιοριστικό όρο, έπειτα από την απολογία της η οποία διήρκησε περίπου μία ώρα, για το αδίκημα της βαριάς σκουπούμενης σωματικής βλάβης έπειτα από μήνυση που υπέβαλλε σε βάρος της ζευγάρι μοτοσικλετιστών.

Η ίδια απέδωσε την ποινική της εμπλοκή σε προσπάθεια των αντιδίκων της να κατασκευάσουν την ιστορία για να αξιώσουν αποζημίωση από τον πρώην σύζυγό της Αλέξη Κούγια, ο οποίος είναι και ο συνήγορος υπεράσπισης της.

Η Εύη Βατίδου στο υπόμνημα της που προσκόμισε στην δικαστική λειτουργό περίγραψε λεπτομερώς, πώς ξεκίνησε η υπόθεση, υποστηρίζοντας ότι κινήθηκε κανονικά με το αυτοκίνητο και στάθμευσε έξω από ένα περίπτερο στην οδό Γούναρη στη Γλυφάδα για να πάρει αναψυκτικά.

Η κατηγορούμενη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη υποστήριξε πως οι αστυνομικοί οι οποίοι επιλήφθηκαν του περιστατικού δεν έπραξαν ως όφειλαν.

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!