Αίτηση αποφυλάκισης απο τον αρχηγό των σατανιστών Ασημάκη Κατσούλα

20 χρόνια μετά ο τρόμος ξαναχτυπά!


Αίτηση αποφυλάκισης υπέβαλε μετά από 20 χρόνια κράτησης ο φερόμενος ως αρχηγός των Σατανιστών της Παλλήνης Ασημάκης Κατσούλας. Είχε καταδικαστεί σε δις ισόβια 12 χρόνια και κάτι μήνες, αφού το 1995 είχε δολοφονήσει δύο γυναίκες μαζί με τον Μάνο Δημτροκάλη και τη Δήμητρα Μαργέτη.

Αρμόδιο για να αποφασίσει για την αποφυλάκιση του Ασημάκη Κατσούλα από τις αγροτικές φυλακές Αγιάς Χανίων, είναι το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Χανίων το οποίο θα συνυπολογίσει εκτός από τις τυπικές προϋποθέσεις του νόμου και ουσιαστικά κριτήρια ‘οπως η συμπεριφορά του κρατούμενου στις φυλακές, τυχόν πειθαρχικά παραπτώματα, ενώ μπορεί να ζητήσει και έκθεση κοινωνικών λειτουργών. Υπενθυμίζεται πως και η Δήμητρα Μαργέτη έχει ήδη αποφυλακιστεί.

Οπως γράφει και το gossip-tv, ο «όμορφος» της ομάδας των Σατανιστών της Παλλήνης γεννήθηκε το Μάιο του 1972 και διέμενε στην Κάντζα. Δημοσιεύματα της εποχής ανέφεραν ότι αφού είχε συμπληρώσει τα 17 του, είχε ανεπτυγμένες νοητικές ικανότητες, επιβλητική εμφάνιση και διακατεχόταν από ανησυχία πνεύματος.

Μετά το 1990, άρχισε να χάνει την επαφή του με την οικογένειά του, η οποία δεν γνώριζε τίποτα για τις πράξεις του μέχρι τη σύλληψή του, το 1993. Θεωρείται ο «εγκέφαλος» της τριάδας των σατανιστών, με τους συγκατηγορούμενούς του να τον σκιαγραφούν σαν μια αυταρχική προσωπικότητα, που μπορούσε να παίρνει αυτό που θέλει και να ελέγχει τη βούλησή τους.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!